+1 oy
1,564 göst.
Diğer kategorisinde (196 puan) tarafından

An itibariyle YouTube haric bütün hesapları kapatılmış hakkında soruşturma başlatılmış agir ceza alcakmis galiba herkes o savcının ellerinden ayaklarından opuyor sjshs bencede artık dur denilmeliydi boyle top erkeklerin ülkede yeri olmamalı siniri fazla asmisti cunku dogum yaparak

image

image

image

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy hele şükür bu nasıl bi yaratık yaaa nefret ediyorum büyük ceza hakediyor bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dün bende şkahat ettim cimere 
0 oy
tarafından
Keşke bu tiktok belasını da kapatsalar
0 oy
(191 puan) tarafından
Insallah içeri atarlar herkese ders olur.Ceza evinde bide diyorlarmış ki öyle hamile kalınmaz böyle kalınır keşke poposuna kazık caksalar
(196 puan) tarafından
Ohhh ne iyi olur varyaaaa
0 oy
(3,400 puan) tarafından
O kadar çok sevindim ki inşaallah bir daba bırakılmaz  çocuklarımıza kötü örnek pis lanetler bitsin artık  
0 oy
tarafından
Bu pisliği görünce midem bulaniyor içerde  cürüsün gebersin ya 
0 oy
(163,323 puan) tarafından
anlamadigim yer karni nasi sisti
(196 puan) tarafından
Sisko bide karnini gerdiriyo biz nasil karnımızı sisiriyoz mesela oda oyle
0 oy
tarafından

Gece rüyamda gördüm bebeğin elinden alıyorum onu da yakalamaya çalışıyorlar polisler falan :D.. eczane eczane geziyorum bebeği aç bırakmış haysiyetsiz .. ertesi günü hakkında suç duyurusu başlatılmış paylaşımını gördüm o kadar coks evimdim ki anlatamama

(196 puan) tarafından
Ahahah kizz alemsin haaa
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Kız bebek olunca gündemden uzak kalıyorsun bunun videolarını bana arkadaşım yollayana kadar varlığından haberim bile yoktu ama gerçekten çok çirkin yaptığı dalga geçer gibi iyi olmuş soruşturma açılmış annelik duygusunu yaşamak için kaç kadın ne paralar döküyor biz neler çekiyoruz anne olmak için böyle dalga geçmek iğrenç. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,569 göst.
4 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,337 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,092 göst.
0 oy
43 cevap 1,964 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu