0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba hanımlar göz altı morlukları için bı öneriniz varmı uyku düzensizliği sanırım 1 yaşında oğlum var uyku duzenim çok bozuldu göz altım morardı acaba ne yapsam azalir

3 Cevaplar

0 oy
(1,397 puan) tarafından

Uyursan geçer :D yavrum 2 bebede bende var gözlerimin altı mosmor oldu

(92 puan) tarafından
Hahhshshsh mantıkli  düzen yok kız sabah çok erken kalkıyor
(1,397 puan) tarafından
Benimkilerde gece çok geç yatiyor hâlâ uyutmaya çalişiyorum  sabaha kadarda  4 kere uyaniyorlar☺
(92 puan) tarafından
Aynen canım benimmkide yeni uyudu sabah 8 de ayakta çok yorgunum :)))
-Reklam-
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Goz alti morarmalarina krem kullwnabilirsin buzluga salatalik rendele buz kaliplari varya oraya koy donsun her sabah kalktiginda gozlerine masaj yaparak sür o buzu sonraaaaa patetes patetesi de ayni sekilde rendeleyip uygulayabilirsun sonraaaaa kendin yaptign yogurt dogal ayni sekilde kare buz kaliplarina koyup uygula isdem bu kadar
(92 puan) tarafından
Anladım canım saol deniycem inşallah işe yarar eczaneye sordum alacaktım krem bunlar dio bı işe yaramıyor kolay kolay geçmez dedi morluk
(9,617 puan) tarafından
Yani gecmesede bi dene ben denemedim bi ara srastrdim da surekli yapcakmin ben 1 hafta yaotim biraktim ama yorgunlugu sisligi aliyor sen genede morarmayi gec yorgunlugu icin yao cok iyi oluyo buzlu salatalik
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Gören e.srar içiyorum falan sanır öyle bir mor ki geçmiyor geçiren ne var acaba 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 168 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu