0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gece rahatsizlaninca hastaneye gittim postda açmıştım ben gittim gaz sancısı falan sandım ama çok ağrıyordu sonra nts bağladılar sancım çıktı ilk etapta özele gittim biz sana burda bakamayiz cam sakuraya gideceksin dediler oraya gittim nts bağladılar acilmam var mı falan baktılar sancı biraz hafifledi o yüzden çıkardılar aman siz olun sancım var ama evde durum falan demeyin haftası erken olanlara diyorum şuan ben 34 haftaligim erken doğum riski varmış oğluşum durmak istemiyormuş 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende seni merak ediyordum kuzum inşallah zamanında doğar bebjs benim kızımda 35 36 haftalık doğdu 2500 kilo çok şükür kuveze girmedi 
tarafından
Şuan sancısı durdurlar pazar günü çok yorulmuştum ondan mo oldu acaba diyorum ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım ben de 34.haftada yalancı sancısı ve kasilmayla gittim acile erken doğum yaptım acil sezaryena aldılar 
tarafından
Neden peki acilmaan falan mı vardi
tarafından
Bebeğim kalp atışları duzensizdi o yüzden canım
tarafından
Şuan nasıl peki iyimi bebiş beni çok korkutuyorlar 8ayda doğum yaparsan yaşamaz falan diyr
tarafından
29 aylık olacak canım ilk 8 gün kuvozde kaldı sonra hiç bir sorun olmadı çok şükür Şu an iyiyiz hamdolsun tek sorun hastalandigi zaman yani grip falan olduğu zaman çok çabuk tıkanıyor astım atağı geçiriyor astım hastası değil ama hava almadan kendine gelemiyor doktor erken doğuma bağlıyor ciğerleri tam gelişmeden doğduğu için ama onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür o da geçecek inşallah  sen de korkma canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
tarafından
İnşallah canım yaa

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 469 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 351 göst.
3 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
23 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Misafir12356 (124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,437 soru

24,169,262 cevap

335,785 kullanıcı

...