0 oy
175 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,510 puan) tarafından
Hanımlar Ben yemeklerde sarımsağı çok kullanırım sürekli soyup ezmek sıkıntı oluyor ve de sarımsak ezeceğim istediğim gibi ezmiyor bıçağın yanıyla da yani yan tarafıyla da ezdiğimde olmuyor yani istediğim sonucu hiçbir şekilde alamıyorum ben önceden blenderdan geçirip dondurucuya atardım sizce farklı bir şekilde deneyeyim mi  yoksa yine aynı devam edeyim mi siz nasıl yapıyorsunuz dondurucuya atmak sağlıklı oluyor mu acaba

5 Cevaplar

0 oy
(485 puan) tarafından
Topluca soyup zeytinyağının içine koyun, buzdolabına saklayın. O içinde beklediği yagi da salatalara falan dökünce lezzet veriyor. 
(1,510 puan) tarafından
Blender yapmadan dimi. Onu parçalamak nasıl olacak ben sarımsak ezacaklerini beğenmiyorum hiç
(485 puan) tarafından
Soyup direk diş diş koyacaksınız. Üstünü örtecek kadar yağ kafi. Yani Sarimsak rendesi olabilir, havan olabilir, normalde ne ile eziyorsaniz onunla ezin.
(10,885 puan) tarafından
dariyas      Ben soyup  dondurucuya koymuştum onları çıkarıp dediğin gibi yapsam olurmu acaba
(485 puan) tarafından
Bilmiyorum açıkçası, cozulunce sulanabilir belki.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarımsakları soyup bütün olarak dondurucuya atıyorum kullanacağım zaman  kullanacağım kadar çıkarıp rendeliyorum 
(1,510 puan) tarafından
Rende mi yapıyorsun. Blender yapmayı denedin mi hiç
tarafından
Yok denemedim ama bu sekil kullanmak daha kolay geliyor ve nekadar kullandığımı biliyorum
0 oy
(4,385 puan) tarafından
buzlukta birsey olmuyor mu hic bilmiyordum 
(1,510 puan) tarafından
Olmuyor diye biliyorum annem hep öyle yapardı. Ama doğru mu acaba.
0 oy
tarafından
hepsiji soyup bozluga koyuyorum cikarip kullaniyorum
0 oy
(6,848 puan) tarafından

Kuzu soy toptan Isla önce suda rahat çıkar. Annem bu sene zeytinyağı na koydu yuvarlak dogramis hep . Kavonazladi dolapta sakladı sarımsak bitti içinde ama yağını hala kullanıyor aroması gecmis

Buzluktakiler sulanıyor sarariyo cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 320 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hediye&HM (6,824 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.
16 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.

Kategoriler

1,471,166 soru

24,095,038 cevap

332,028 kullanıcı

...