0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

bir kzim var kizima evlendigim ay hamile kalan ben 2.cocuguma 5 aydir ugrasiyorum yumurtlamayi falan takip ediyorum neden bi turlu olmuyor aklim almiyor kizlar icim icime sigmiyor her ay adet zamani tarif edemem ya.. Allah baska dert vermesin ama nefsim istiyor engel olamiyorum adetime 6 gun kaldi gene beni simdiden telas sardı lutfen bana destek olun etrafimda beni sizin gibi anlayabilecek kimse yok. benim gibi zor olan var mi ikinci? :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Strese girme düşünme çocuk yapacam diye akışına bırak olur 

Doktor kontrolüne git istersen çocuk istiyorum engel varmı sorun varmı diye muyane olmak istiyorum dersin sorun yoksa akışına bırak
(1,848 puan) tarafından
ya bence benim sorunum gercekten stres ama napiyim elimde degil
tarafından
Unutmaya çalış canım kafanı yorma
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Çok şükür bi çocuğun var rabbim ne zaman nasip ederse olur 
(1,848 puan) tarafından
Allaha sukur bir cocigum var ama kzm 3 yasini gecti bende bi kard esi olsun iatiyorum yalniz buyusun istemiyorum
0 oy
tarafından
Kuzenimin 2 sene sonra olmuştu. Üstelik hiçbir sorun yokken. Bana kalsa sorunun yoksa kesinlikle stresten olmuyordur. Akışına bırak zaten bir çocuğun var elbet zamanı vardır olur :)
(1,848 puan) tarafından
ayyuy 2 sene miii insallah ben o kadar beklemem ya insallah bencede kesin stresten ama engel olamiyorum napiyim :(
0 oy
(4,687 puan) tarafından
5 ay çok uzun bir süre değil bu kadar stres yapma akışına bırak 
(1,848 puan) tarafından
degil ama gun saya saya cok uzun bi sure gibi oliyor bana :(
(4,687 puan) tarafından
Kafaya taktık a zorlaşır ızdırap etme kendine vardır bir hayır zamana bırak takip etme üstüne çok düşüp inatla isteyince olmuyor
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kendine hobi edin bacım aklına getirmemeye calıs. 
(1,848 puan) tarafından
aslinda köyde yasiyorum bag bahce hayvan falan hobim cok ama ben cok isteyince hep aklima geliyor ister istemez
0 oy
(9,920 puan) tarafından
8 ayda oldu benım pesini bırak o zaman olur ınsallah cunku ben peşini bıraktıgımda oldugunu tecrube ettim bi cok kısı gibi 
0 oy
(2,900 puan) tarafından
Canım sen stres yapıyorsun bırak oluruna bi cocugun varmış rabbin ona can sağlığı versin olurelbet hiç ummadığın zaman bakmışsın hamilesin benim ilk çocuğum evlendigim zaman ilk kürtaj snrada ddusuk yaptım eşim umudunu kesmiş bizim bebegimiz olmaz diye kaynimin 2tane tüp bebek ikizi var biz de tüp bebek yaptiracaz gibisinden düşükten 3ay snra baktım hamileyim strese girme bende düşünmedim oluruna akışına bıraktım olursa Rabbimden olmazsa Rabbimden ❤️☺️

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 430 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,601 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 328 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,119 soru

24,134,707 cevap

334,234 kullanıcı

...