0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
Oglum agustos da 3 yasina girecek. Bana keske kız olsaydim oje surerdim dedi gecenlerde ayrica arafa anne oje surdum dudagima falan diyor daha oncede yabinda makyaj yapardim ama ilgisini cekmezdi bu durum  4 5 ay once falan olustu ilgisini cekti banada sur falan dedi ben de bunu sadece kafinlar kullanir dedim kafinlarin kullanacagi bir sey oldugunu biliyor ama yinede bana gecenlerde boyle dedi. Bunun haricindeaklima takilan durum yok mesela arabalarla oynamayi cok sever hatta artik bi tek onlarla oynuyor abileriyle oynar. Genelde hep ikimiz vakit geciriyoruz babasi calistigi icin cok vakit geciremiyirlar. Endise edilecek bir durum mu yoksa sadece bi özenme ya da dikkatini cekyigi icin mi boyle diyor bilemiyorum. Sizin cocuklarda da var mi durumlar ? 

9 Cevaplar

0 oy
(2,147 puan) tarafından

Benim oglum allık fırçami alıp yüzüne sürüyor .

Kaş farı mi gözüne sürmüştü gecen.

Görüp heves ediyolar o yüzden önünde makyaj yapmıyorum artık.
(633 puan) tarafından
Bende artık yapmiyorum oje bile surmuyorum artık geven arkadasim oje surmus onun ellerine bakti sadece kadinlar oje surer dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence şuan sadece meraktır. Cinsel kimlik için yaşı çok küçük henüz.
(633 puan) tarafından
Bi kac arkadasimin da bu yasta erkek cocuklari var onlarda da bu tarz seyler varmis ama yinede endiseleniyorum
tarafından
Bence çok normal ona boya geliyor neticede o. Topuklu ayakkabını da giyer bir süre sonra tak tak sesi hoşuna gittiği için vs vs.
(14,147 puan) tarafından
6 yasina kdr braz dkkt etmek lazim cinsel kimlik acisindsn doktorumuz sacini bile baglamayin demst8 ben oglusumun sacini toplardim 6 yasina kdr uzun brkma sacini demisti
tarafından
Her doktorun bakış açısı farklı. Bizim 2 farklı doktorumuza göre cinsel roller yani cinsiyete göre oyun, kıyafet seçimi ve davranışlar 4 5 yaşlarında başlar. Saç toplamak ya da bebeklerde oynamakla cinsel rol veya kimlik değişmez. Erkek bebekler için babayla az vakit geçirme, sürekli erkek adam öyle yapmaz böyle giymez, saç toplamaz, ağlamaz vb. baskı kurulması ile oluşmaya başlar diyor.
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Yok canim normal bisey korkma daha küçük kiz cocuklari erkekleri erkeklerde kiz cocuklarina özene biliyor 
(633 puan) tarafından
Umarim gecici bir seydir ya
0 oy
(485 puan) tarafından
Oğlum da 3 4 yaşındayken oje ruj isterdi. Ben sürekli oje sürerim, o da ısrarla bana da sür derdi. Allık fircasi yüzüne sürerdi. Gizlice makyaj çantamı kurcalardi. İse gitmek için hazırlanırken gelip bana da yap bana da sür vs der, hevesle beklerdi. :) Güzelce anlattım bunları anneler ablalar kullanır, babalar abiler kullanmaz, sen küçük abisin olmaz dedim. Birkaç kez ısrar edip bıraktı. Şimdi 6 yaşında ve her şey gayet yolunda.

Cinsiyet rollerini yeni öğreniyor. Zamanla yerleşecek her şey. Ama siz merak etti bişey olmaz mantığıyla müsamaha göstermeyin, tek seferlik diye oje vs sürmeyin. Surenleri gördüm çünkü. 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kesınlıkle dikkatını cekıyor.Aslında parmagına surup dusarı cıksrtsan yada tanıdık birş görse aa kızlar sürer ojeyi gibi bi tepki gosterse hanı ıncıtmeden acaba bırakırmı ben erkegım der miki
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyle benim makyaj fırçası kullanmak istiyor ablası oje yapınca oda istiyor merak bence
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiyamam ya daha küçük canim oyuzden 
0 oy
tarafından
Bnim oğlumda gidyo ben bebek emdryom oda gidyo oyuncak Heidisi var onu gtrip dyo anne meme ver:))) sonra kendisi emdryr:))
0 oy
(163,421 puan) tarafından
bizde gorup heves ediyolar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (746 puan) tarafından soruldu
+2 oy
37 cevap 1,542 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 265 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 546 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,767 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,921 soru

24,092,108 cevap

331,816 kullanıcı

...