+1 oy
1,746 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar şöyle anlatayım biz 2016 yılında araba almaya karar verdik oğlum küçüktü almak zorundaydık neyse eşim kredi çekti aldık kredi çektiği bankanın müdürü de eski sevgilisiymis bunu bana da söylemişti neyse geçen gün oturuyoruz arkadaşlarla arabadan falan konu açıldı eşim de dedi ki kredi çektiğim müdür kaç  kez geldim gittim  onaylamadi dedi en son beraber yemek yedik öyle onayladı dedi ve ben bunu iki gün önce öğreniyorum hayır yani başka banka mi yok baktın onaylanmıyor başka bankaya başvur bu nedir yani  yemek teklifi kimden geldi dedim kadın demiş yemek yiyelim diye bu da ben evliyim çocuğum var gelemem diyememis sizce bu aldatmaya girer mi düşünüyorum da bunlar yemeğe çıktığı zaman oğlumla bende herşeyden habersiz işe gitti yada bankaya gitti diye bekliyoruz hiç mi bizden utanmadın ya kaç gündür kafama taktım sizce aldatmaya girer mi bu 

50 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Çok kötü bir durum yani ayıp etmiş güven kırılmış bir kere şüphe ile bırakmış seni 
-Reklam-
0 oy
(752 puan) tarafından
Eski sevgilisiyle yemeğe çıkmak resmen hadsizliktir . Neymiş bahaneye bak onaylamamks yemeğe çıkarsa onaylayacakmis oldu canım başka...

Tek banka o mu var gitsin başkasından alsaydı krediyi kız da fenaymis yanlız kaşla göz arasında yemeğe çıkartmış ben aşırı sinirlenirdim hem eşime hemde o kıza kimse keriz yerine koyamaz ben ise gitti diye beklerken bu eski sevgilisiyle yemek yiyemez benden habersiz eğer o yemeğe gidilecek de  mecburen beni de götürecek o zaman 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Cok ayıp birsey yazık ne dıyim sadece yemekle mi kalmıs 
0 oy
(852 puan) tarafından
Tabikide girer sadeve yemek yediklerine de pek inanmıyorum sen nasıl inandın 
0 oy
(3,175 puan) tarafından
Aldatmaya girsin yada girmesin onemli olan sen bu konuda ne düşünüyorsun,  konuşup halledebilecegin bir mesele mi yoksa sindiremeyecegin derecede mi onemli olan buna karar vermek diye düşünüyorum 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Girer.Sana haber vermemiş aldatmış başka naptı bilmiyorsun yani kocan güvenilirse çok sorun etme.
0 oy
tarafından
nedense kadinin teklif ettigine hic inanmiyorum. erkekler cok yalan soyluyor bu konularda.koskoca banka muduru olmus kadin. evli barkli eski sevgilisini napsin allah askina
(3,895 puan) tarafından
Bazı kadınlar takıntılı oluyor öyle deme.
0 oy
tarafından
Eşinin Aldatma ayakları yoksa işi görülsun diye yemeğe götürmüştür kadını 
0 oy
(56 puan) tarafından
Yalan söylemiş, gizlemiş bi nevi kandırmaya girer. Aldatmayada meyilli zaten dikkat et

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 2,057 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 678 göst.
0 oy
6 cevap 594 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 874 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,249 soru

24,055,672 cevap

329,901 kullanıcı

...