0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (6,400 puan) tarafından
Kullanırken ön haslama yapıyo musunuz kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
 BEnim eşim çok sever hep o marka aldım lazanyayı hiççç haşlamadımmm hep kuru hep kuru oldu ama başemel sosunu biraz cıvıl tuttum ve lazanyayı üstüne koyduktan sonra 20 dk bekletip öyle fırına attım canım o zaman çok güzel oluyor ama birdahaki sefere haşlöayoda bir denicem 
(6,400 puan) tarafından
Evet bende beşameli bol katıp hafif cıvık yapmayı düşünüyorum internette yorumlarda da yazmslardı 15 20 dk bekletip öyle fırınlayın diye  fırına atmadan önce bekletirsem haslamaya gerek kalmaz demi barilla varms bayadır arıyodum bu markayı buldum koskoca careffurda :D
(241 puan) tarafından
Yok gerek kalmıyorda kaynar kaynar bir 15 20 dk bekletince çok güzel oluyor :)
(6,400 puan) tarafından
Sagol canm peki yanına ne yapıyosun
(241 puan) tarafından
Çorba yapıyprum genelde çünkü çok doyurucu oluyor canım yemek yaptığım zaman yenmiyor yemek
-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından
Ben haşlayarak yapıyorum. Haşlamayınca ekstra su da koysam üst kat daha sert kalıyor alt taraf yumuşuyor sadece 
(6,400 puan) tarafından
Nasıl haslıyosun canm
(6,400 puan) tarafından
Lazanyanın yanına ne yapıyosun canım
(656 puan) tarafından
Aslında vaktimin bolluğu darlığına göre degistiriyorum tarifi. Vaktim varsa makarnaları 3-4 dakika haşlayıp borcama lazanyayi komple dizdikten sonra üzerini strescleyip bekletiyorum. Vaktim yoksa makarnaları tam yumuşayana kadar haşlayıp borcama hemen dizip besamelini döküp fırına atıyorum.
(656 puan) tarafından
Lazanyanın yanına bir şey yapmiyorun genelde. Tek başına yetiyor. Bir çorba, yanına kornişon turşu ve baharatlı patates kızartması. Veronelli biraz daha sert bu arada. Barillada ön pişirmeye ihtiyaç olmuyor.
(656 puan) tarafından
Ön haşlama fırında durma süresini kısaltıyor.
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hic haşlamadan yapiom hic sert kalmiyo
(6,400 puan) tarafından
Sagol canm
(6,400 puan) tarafından
Lazanya yaptıgın zaman yanına ne yapıyosun canm
(22,057 puan) tarafından
Biz tek onunla doyuyoruz canim salata kola tamamdır
0 oy
(163,444 puan) tarafından
baci 2 cesot lazanya var biri haslama gerektirmeyen digeri on haslama gerektiren ben barilla aliyorum hep 
(163,444 puan) tarafından
genis bi tencereye su koy kaynasin kaynayinca cok az yumsayana madar hasla tek tek degilde hani tencerenin tabanina kac tane sigarsa o kadar koy
(6,400 puan) tarafından
Canm paketim üstünde haslamaya gerek yok diye belirtmslerama isterseniz 1 dakika kaynayan suda bekletin diye bende öyle yaptm
(163,444 puan) tarafından
haslanmazka kuru olur ustu de icide uzmanlik alanim lazanya hafta 1 yapiyom ben
(6,400 puan) tarafından
Ben ilk defa yaptım valla fırında üstünün kızarmasını bekliyom kıymalı mı yapıyosun sen
(163,444 puan) tarafından
peynirli esim et kiyma falan yemes
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Çok kullandım onu haslamaya gerek yok besameli bol koyarsan mis gibi pişiyor 
(6,400 puan) tarafından
Kimisi üstü sert kalıyo yazms
(1,825 puan) tarafından
Yok yok ayda bir yaparım sert kalmadı hiç
Ama üzerine kaşarı hemen koyma fırına at 15 dk pissin sonra kaşarı da koy tekrar pişir. Öyle yapmadan koyarsan üstü hemen kızarır içi pismez, sert diyenler o şekilde yapıyorlardır
(6,400 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
+1 oy
5 cevap 273 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 195 göst.
24 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,472,004 soru

24,105,705 cevap

332,682 kullanıcı

...