0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (621 puan) tarafından
Kızım 14 aylık ishal sabah beri. 7 kere ishal şeklinde tatasini yaptı ateşi yok sabah bibkere kustu ishal mukuslu oldu akşam üzerine  hiç bişey yemiyor huysuz krn ağrısı mi yapıyor parol versem olur mu yarına randevu aldım inşallah Rabb'im şifasını verir 

6 Cevaplar

0 oy
(6,158 puan) tarafından
Muz yoğurt patates haslamasi verin geçmiş olsun canım 

Tatli yagli ve sebze vermeyin
(621 puan) tarafından
Muz yok eşim işte  yoğurt kefir vs de verdim yemedi  hic
(6,158 puan) tarafından
Oğlum 1 hafta önce oldu orta seviyede dedi  yogurt muz patates haslamasi verdim yiyordu şükür ama damla verdi onun faydadini gördüm 2 kere verdim 3 gj vermedim duzeldi hemen şükür
(621 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun
(6,158 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım rabbim şifa versin
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Pirinç unu varsa pirinç unu ver canım 
(621 puan) tarafından
Çok yardımcı oldunuz Allah'ım razı olsun sizden hakkınızı helal edin
(1,326 puan) tarafından
Ağrısı olsa uyumuzadi zaten parol ağrıyı geçirir ateşi düşürür içerisini parasetamol dur onun yani uyuyorsa dokunma antibiyotik alması gerek tahminimce anlattığına gore
(1,326 puan) tarafından
Rica ederim yiyebilirse birşeyler yedirmeye bak pirinç unu patates haşlama vs ve kesinlikle şu içir ara ara surekli
(621 puan) tarafından
Uyanınca deneyeceğim bide emziriyorum sık sık yemediği icin
(1,326 puan) tarafından
Emiyorsa çok iyi yani hepten aç kalmıyor uyanınca gene dene bakayım inşallah atlatirsiniz canim
0 oy
tarafından

Salgın var maalesef. Probiyotik kullanması gerekiyor. Fazla yapmış bence hemen gidin serum alsın. Bizde yaşadık 4 güne toparlandı. 4 kilo verdi yavrum. 

Patates çok iyi geldi. Muz da verebilirsin
(621 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun şimdi uyudu bakalım yine yaparsa götüreceğim gece yarına randevu aldım ama beklemem olmazsa eşim gece 12 de çıkıyor işten
tarafından
Bekleme canım. İnan aciller bu şikayetle dolu. Serum yer en azından sıvı kaybını önler.
(621 puan) tarafından
Kimse yok ki eşim işte hastane şehir dışında uzak ilçeye mecbur bekleyeceğim ambulans mi cagirsam
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Mukuslu kaka ise büyük ihtimal enfeksiyondur canım o ya 
0 oy
(682 puan) tarafından
Ver canım calpol yazık ağrı çekmesin 4 saatte bir verebilirsin onu . Patates haşlaması felan yedirmeyi denedin mi ekmek içi yada yoğurt 
0 oy
tarafından
18 aylık 3 gündür aynı durumdayız doktorumuz baktı dişlerindenmiş bizimki zinco verdi ama günde nerdeyse 15 defa kaka yapıyor bugün azaldı çok şükür o 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 438 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
26 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Asiiii (2,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 579 göst.
25 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,820 soru

24,391,895 cevap

349,359 kullanıcı

...