0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar m.ikrop ptt ürünümü yolda kırmış sinirlerim tepemde bn bu durumda ne yapmalıyım ya zararımu kim karşılayacak bnm dolaptan almıştım bu arada 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım annemin 3 bin liralık aleti kırıldı avukatla görüştük avukat kargonun yanında açmamız veya video kaydının ynai geldiğinde kırılmış olduğunu kanitlamamiz gerektiğini söyledi aksi taktirde kimse karşılamıyor sorunu malesef
tarafından
Ayyy yazık olmuş ya
(2,362 puan) tarafından
Malesef annem sinirden günlerce delirdi valla kimse ilgilenmedi şerefsizler sanırım bizimde surat kargoydu
tarafından
Yazık ya sadaka yerine geçer İnşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hemen kurye cagirip tutanak tutun sirket karsilamak zorunda abim mngde calisiyo benim kremin biri patlamis geldi tutanak niye tutturmadin parasininalurdin dedi yada musteri hizmetlerini ara
tarafından
Taa 5 gün önce gelmiş kargo Annemlere daha bugün kırık dediler
0 oy
tarafından
Trendyoldan filan aldıysanız yardımcı oluyorlar. Ben de fincan takımı almıştım kulbu kırık geldi geri iade ettim. Trendyol müşteri hizmetleri ile görüştüm. 
tarafından
Bu dolap ya
tarafından
Hmm dolap uygulaması sıkıntı canım.
0 oy
(163,302 puan) tarafından
gecmis olsun     
0 oy
(858 puan) tarafından
Canım benim sazımın küpünü kirmislar kendileri tutanak tutmuşlar Ankara'da kırıldı die ürün bizede yolladılar tutanağı ürünle ona rağmen geri odemediler paramı öyle çöp oldu gitti 
0 oy
tarafından
Kargocuyu iyi döv 
0 oy
tarafından
Dolap da ıade olusturucaksın kırıklarda aide oluyor bıldıgım kadarıyla satıcı kargo sırketıyle konusup zararını karsılıyor

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 446 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde NurayP (1,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 589 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde hillylcn_ (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.