0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her konuda kral benim güçlüyüm otorite benim benim dediğim olur diyen biriyle evliyim bu bir hastalık düşüncesi kafamda oluşmaya başladı acıyorum bazen ona sürekli güçlü otoriter zeki olduğunu dile getiriyor günde en az üç gere zekayla ilgili ya espiri yapar ya zeki olduğunu iddia eder bu hastalık mı

16 Cevaplar

+2 oy
(6,048 puan) tarafından
Herbokolog olmuş kocan . Ruh hastası kız resmen. Muhtemelen de bı halt bilmeyen biri. Kendini o şekilde gösteriyor 
tarafından
Allah iyiliğini versin ahahahah
(634 puan) tarafından
Ayyy gerçekten tamda bunu yazacaktım bende :) :)
tarafından
Gülmekten yarıldım ☺️☺️☺️
(18,541 puan) tarafından
Tıpta adı yoksa bile kesin bu olmalı adı:D allah iyiliğini versin kız
(25,688 puan) tarafından
Puhahahahaha herbokolog :D
tarafından
Kız Allah iyiliğini versin bende diyorum böyle bir hastalık varmış demekki:)) sonradan çaktım kofteyi:))
(6,048 puan) tarafından
Hahahaha canım kızlar ❤️
(72 puan) tarafından
Hahahhh ben de hemen googlea yazmaya gidiyordum herbokolog sjshdjs
-Reklam-
+1 oy
(634 puan) tarafından
Narsist gibi ama biraz değişik
tarafından
yok narsist değil. Narsist herkes benim fikrimi sorsun, benim kararıma göre davransın biliyorum. bu kendini beğenmiş ayol
(634 puan) tarafından
He de geç sen boşver :)
+1 oy
tarafından
Canım çocukluğuna dönmek lazım aslında. Ailesinde kanıt goremeis fakat şuan kendini zeki akıllı vs göstermeye calisiyorsa bunun altında yatan beğenmişlik değildir kendini gösterme çabasıdır. Ailesinde belki ne yaparsa yapsın binilgi görmeyen bi çocuk ya da yapmaya çalıştığı halde senden bi *** olmaz denilen bi çocuk... ona sorman lazım aslında kucuklugun nasıldı diye vs. Ve eğer kabul ederse bi psikolog yardımı alabilir.
(3,276 puan) tarafından
Katiliyorum. Insan kendinde neyi eksik görürse hep o yönünü övermiş. Bu arkadaşın eşinin yaptığı ayni hesap. Belli ki dedigin gibi bir cocukluk yaşamış.
tarafından
Aynen canım çünkü biz bile misal en küçük örnek karanlık korkusu . Küçükken korkutuyor büyümek bile karanlık üstümüze üstümüze geliyo5
0 oy
tarafından
Egoist dominant ya da yoksunluk iç güdüsünden gelen bir davranış olabilir
0 oy
(3,815 puan) tarafından
O ne biliyo musun 

Benherbokubiliyrummilenyumamabibokbilmiyrum kafasi
tarafından
Ahahahaha
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Egoist ve gereksiz özgüven sahibi net. İçi boş balon olduğu de belli yani demek ki. Hiçbir insan tarafından da sevilmeyen insan tipi
0 oy
(916 puan) tarafından
Kocan diktatör ve egolu biri demek
0 oy
tarafından
Hastalık mı bilmem ama benim kaynanam da öyle yemin ederim iki lafından biri bende akıllıyım ama :) gerçekten öyle olsa ona yanmayacam:) Allah sana yardım etsin yaa kaynanama o huyundan dolayı 1 saat zor dayanıyorum sen hep eşinlesin bol sabır versin Rabbım sana 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Hasta değil ego yapıyor ki buda normal değil egosunu tatmin ediyor kendini överek herkesten daha yüksek görüyor canım bence bu da normal bir davranış değil yani insanın sinirini bozar yaaa 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Hehe bak bak diyip ona bir hareket cekeceksin hakkı o da neyse. Herbokolog o. 
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Sürekli kendini öven insan bilki geçmişte çok ezilmiştir.
0 oy
tarafından
Aslan burcu mu acaba eşin 
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Narsist olabilir
0 oy
tarafından
Aslan mi ısırdı acaba :):):)?
0 oy
tarafından
Kocan veteriner miydi senin