+1 oy
904 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,233 puan) tarafından
Benim kuzen nişanlandı 23 yaşında ama dedim ben bunda ewlenxek kapasıte yok kafa hala laylaylom onla beraber diğer 2 kuzen nişanladı heveslendi herhal hemen nişan kurdular    hersey on numara bir sabah kalkıyo ayrılcam diyo.ortaya koyacaknsebebide yok ... 

Okutoyorlar cocugu hoca diyorki küçükken musaallat olup aşık olmuslar asla ewlenmelerine müsade etmicek.ne bu kızla ne baskasıyla hayatını tek dewam edecek..

Sşok oldum filmlerde falan geçerdi bu konu ama şimdi duyunca bi garip oldum

17 Cevaplar

+2 oy
(363 puan) tarafından
Gizli ilimler vs ilgisi olmayan yada bilmeyenlere saçma gelir dua okuyun sağ kulağına ezan okuyun evde bakara suresi açın göğüste sıkışma bogulma içinde birşey gezme karıncalanma özellikle sırt genital bölge bilinki var rabbi inni messenuyeşşaytenu diye br dua ve bismillahillezi layezurru duasını Ayetel Kürsi nas Felak Kureyş gibi dualar 21kez okusun yada siz okuyun o okuyamaz ise yüzüne ufleyin suya yasin fetih vakıa Tebbet yunus süresinin 82.ayeti olması lazım Musa as cinlerden büyüden korunmak için çok okurmus bu iki ayeti suya okuyun icirin 
(9,233 puan) tarafından
Bulamıyorlar ki . Evde gram agzına bişey sürmüyor siz okunmuş bişey yedirceksşnşz diye
(363 puan) tarafından
İstem dışı böyle şeyler duyular kontrol edilemez arkadaşı falan yokmu güvendiği anlatım durumu ya sonuçta mecbur gelecek o eve okunmak zorunda zaten güçsüz varkik varsa ogurerek çıkartır kurtulur ama güçlü ise işinin ehli hoca lazım yani bu konular bilenler ile konuşulur burda kimsenin yardımcı olacağını düşünmüyorum peygamberimize yapılmış hastalanmış kolay şeyler değil yaşayan bilir
(9,233 puan) tarafından
Bir hoca para istemem cocuk nerde okuyacam diye dükkanına gitmiş okumus bayılmıs adam sonra bızımkı anlamına 3 gün ortadan kayboldu
(363 puan) tarafından
Allah dilemez ise hicbirsey olmaz öncelikle korkmamali hocalar da korkar ben ilk fenalaştıgim da dayım imamken korktu öncelikle kurtulmayı kendi istemeli sakın böyle kendisini kurtarmak istemeyeni zorla evlendirmeyin
(9,233 puan) tarafından
Yok o iş  kapanır da cpcugun saglıgı ewlilkten önce geliyor suan
-Reklam-
+1 oy
(14,413 puan) tarafından
İzlemediğim cinli film kalmadı ama onlar var ve biz inkar edemeyiz 

Böyle şeylere inanırım 

Allah şerlerinden korusun
(9,233 puan) tarafından
Ewet ama posta bakınca ınanmayan cok karsılasmazlar insallah
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Kız burda hamileler var neden sürekli cinli hikayeler anlatılıyor bugün. Bi de böyle sürekli bahsedince vesvese veriyorlar ugrasiyorlar korkutmak için bırakın bosverin 
(9,233 puan) tarafından
Girmesin hamile
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Yaa allah yardimcilari olsun baska birine daha götürsunler ya
(9,233 puan) tarafından
Ben uzaktayım artık telden ne kadar öğrenebilrisem artık götürürler herhal
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Maalesef var öylesi ehil bir hoca ya goturmeliler
(9,233 puan) tarafından
Onu bulmakta mesele
(3,265 puan) tarafından
Aynen öyle.
0 oy
tarafından
Hehehe yedim sjdhdhdh
(9,233 puan) tarafından
Kuran'da var canım.
0 oy
(854 puan) tarafından
musallat evet vardir ama rabbim izin vermedigi surece boyle birsey mumkun deildir yani belki kizla konustu farkli seyler duydu ve aciklayamayacagi bi konu var haci hoca isleri bence bu konular hakkinda sozde hoca ayrica kucukken ask buyusu nedir kim neden yaptirsin el kadar bebeye buyuyu qnlamiyorum bence kuzeninin evlenmek isine gelmiyodur
(9,233 puan) tarafından
Ben büyüden bahsetmedim.carpılma ve sahıplenmesın bahsettim o varlıklar buyuyle bulasmaz
(854 puan) tarafından
ben varligi inkar etmiyorum sadece hocayim diye gezenlere inanmiyorum dedim lutfen dogru okuyup ona gore uyari verin
(9,233 puan) tarafından
Hepsine degil csnım ya ehlini bulmak lazım
(854 puan) tarafından
ayn oyle canim
(9,233 puan) tarafından
Hoca demişki küçükken nereye çişini yaptıysa orda bulaşmış  de köy yeri elbet yapmıslardır .. ama bende sen gibi düşğnüyorum dolandırıcı arttı ehlini bulmak lazım ki cozulsğn.
0 oy
tarafından
Ne kadar saçma hangi hocaymiş o
(9,233 puan) tarafından
Valla bilemem ama onların insanları sahıplenmesı var
0 oy
(4,007 puan) tarafından
bi nişandan vazgecti diye cocugu niye okutuyolar orayi anlamadim
(9,233 puan) tarafından
Ya dün aksam canım cicimdi sabaah nefret sacıyor ondan
0 oy
tarafından
Var olduklarına inaniyorumda .... Jajajjaja istememiş olabilir mi acaba ve oglanda bahane bulmak için olabilir mi
(9,233 puan) tarafından
Tabi olabılır de bir anda olması garip nerdeyse 17 uasından beri sevgililer  sorunca sevgim bitti diyo ama yanında Allah desen bagırıyor ewı terk ediyor
0 oy
(163,574 puan) tarafından
allah yarfimcisi olsun yaa okusun kendini hep
0 oy
(8,891 puan) tarafından
Asik cin deniliyor ondan olmus anladigim kadariyla cok zor bi durum. Benim tanidik evden kacip duruyordu surekli baya olaylar yasadilar. Suan duzeldi gibj hamdolsun 
0 oy
(510 puan) tarafından
Benim kuzen evlendi gerdek falan olmamıştı hiç kız sürekli izin vermiyorlar diyormuş 1 haftalık evliydi kendini balkondan attı 
0 oy
(7,629 puan) tarafından
Benim dayımın gelinini boğarak öldürdüler 3 harfli deriz biz ona da çok küçükken musallat oldular 6 kişiydiler fln diyodu hep sürekli ayy aklıma geldikçe korkuyorum valla :(
0 oy
(8,336 puan) tarafından
Niye okunup çocuk kurtulabilir ne saçma omur boyu yalnız kalacak denmesi...  
(9,233 puan) tarafından
Ewlenmesine müsade etmicrkler demiş işte
(8,336 puan) tarafından
Okunduktan sonra niye öyle olsun rabbimin izni ile kurtulur düzgün birini bulsun yeter ki
(9,233 puan) tarafından
Tamm işte saglam okuyacak biri lazım okunmazsa kalacak
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Okunması lazım Rabbime yönelmesi lazım aksi takdirde etkisi ömür boyu devam ede

(9,233 puan) tarafından
Rabb yönelmesi imkansız ayyasın önde gideni

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 194 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 302 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,214 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 601 göst.

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,864 cevap

336,694 kullanıcı

...