0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından
Yarın 3 aylık oğlum sünnet olacak tabii her anne gibi biraz endişeliyim. Sonrasında neler yaşadınız biraz bilgilendirebilir misiniz beni? 

2 Cevaplar

0 oy
(614 puan) tarafından
Canım sünnet oldu eve geldik geri aynı hayatına devam etti. İlk cisinde azcik mizmizlandi geri kalanlarda hiç sorun yaşamadık. Zaten bez bağladım. Karton bardak fln kullanma dedi doktir. Tek sıkıntı kremi sürerken izjn vermiyodu çok agliyodu. Bu arada beş aylıkken olduk bizde
(182 puan) tarafından
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dikiş atıldı mı peki?
(614 puan) tarafından
Evvet cnaim ama kendi düştü aldırmaya fln gitmedik. Banyo ettikçe düştü.
(182 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Küçük olması daha iyi olmuş canım ayırt edemez anlamaz en guzeli işlem sonrası ilk idrar yaparken biraz acir kabuk bağlar 1 haftaya toparlar sen enfeksiyon kaptirmamaya bak bide 1 beden büyük bez kullan cırtlı bez de iyi olur altını almayi bekletme sonucta 1 kere kafasını dağıt biraz da meşgul et Allahın izniyle bi sorun olmaz nasıl olsa olacak olsun bitsn inşallah sağlıkla:) 
(182 puan) tarafından
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dikiş atıldı mı peki?
(218 puan) tarafından
Olmuştu sanırım çok geçti hatirlamiyorum lokal olduğu için anca çocuğu oyaladık sunnetciyii de yabancilayinca basında durduk ama oldu diye hatırlıyorum
(182 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 85 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde byebruss (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 529 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gelzamansiz (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
12 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,135 cevap

331,754 kullanıcı

...