0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (1,745 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar görümcemler üç saatlik yoldan bize gelecekler miş baştan haber vermediler son anda size geliyoruz kalırız bi kaç gün belki dese naparsınız bende bugün temizliğe başlamıştım az önce daha oturdum yorgunluktan öldüm küçük bebeğim var onunda iki tane küçük çocuğu var şimdi yemek hazırlık valla ya neden insanlar bu kadar düşüncesiz 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

0 oy
(1,155 puan) tarafından
Son dakika haber vermeleri iyi olmamış ama gelseler yine de bişey demezdim eşimin kardeşleri sonuçta 
(1,745 puan) tarafından
Bişey demem ama sonuçta insan bi haber verir yani bizde insanız işimiz planımız olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim kayinbabamlarda öyle köyden geliyor lar sabah erken kapıyı çalıyorlar bakıyorum onlar bide baş açık eşofman falan normalde kapaliym bı kaç kez öyle yaptı eşime dedim görümceme dedim baban çat kapı geliyor diye

Ogün bugün dür haber vermeden gelmiyor..:) seninki bir kereye mahsus sa idare eder bu seferlik ama söyle yinede gelmeden haber verin diye...

(1,745 puan) tarafından
Kız yok hep öyle yapıyorlar bu kez artık işimde çoktu bugün sinirlerim tepeme çıktı
tarafından
E soyle ozaman kız sen susarsan hep böyle yaparlar...
(1,745 puan) tarafından
Aynen canım ya demem lazım
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım eşine söyle bi kiymali filan yaptirsin yada kahvaltı tarzı hazirla öyle habersiz gelirse olacağı o bende hiç hoslanmam 
(1,745 puan) tarafından
Aynen canım ya işim çoktu bugün ondan da çok sinir oldum ya
(913 puan) tarafından
Valla hiç işim olmasa da sinir olurum hangi yüzyılda yaşıyoruz ben küçükken aramadan kimseye gitmezdik üzerinden yirmi yıl geçti insanlar neden bunu düşünmez
(1,745 puan) tarafından
Yok kız insanda biraz düşünce olur ama nerdeee
(913 puan) tarafından
Aynen kuzum sen aparatif biseyler yap yorma kendini
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Gorumcemler demişsin kaç kişiler kii
(1,745 puan) tarafından
Eşi iki çocuğu
(8,658 puan) tarafından
Olsun ikiniz biseyler hazirlarsiniz beraber ya temizlik yaptım yoruldumde
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Benim görümcem genelde habersiz gelir ama bana yardım eder ya da oğluma bakar ben yemek iş yaparım falan ben alıştım artık 3 senedir böyle :D sende sinir olma birşey olmaz dusunememislerdir belki son anda karar vermişlerdir kalp kırmaya değmez 
0 oy
tarafından
Kendi annem babam gelse çat kapı rahatsız olurum. Ben sevmem öyle şeyi. 
(1,745 puan) tarafından
Aynen canım annem yan binada yinede arar gelmeden
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Severim gorumcemi sorun etmem yani
0 oy
tarafından
Gelmeden haber vermişler en azindan
0 oy
tarafından
Önceden haber vermeleri gerekiyor çok ayıp
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Ya nolcak sizi sayıp evinize gelen insanlara kalbiniz yumusak olsun biraz 2 gün neki yaa tek cocuklada zorlancak    bisey yok
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Görümcem yok ama habersiz olunca eşine de ben çok yoruldum yemek söyle işim vardı falan anlasınlar sen bu yorgunlukla tutup sofrayı donatırsan benim gibi hep yaparlar ben hep buzlukta mantı falan hazır tutarım börek içi hazırlar atarım ama dediğim gibi çok hazırlık yaparsan hep yaparlar
(1,745 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bu seferlik bosver canim bisiler yap hemencik 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Ozel bisey yapma Allah ne verdiyse çıkar makarna falan yap bosvet haber verse bi de hazirlikla ugrasacaktin:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 567 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 545 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 565 göst.
13 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem2727 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,094 cevap

330,149 kullanıcı

...