0 oy
311 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,035 puan) tarafından

image

kizlar bunu ablamın kızı için almak istiyorum doğum günüydü geçenlerde ablama neyi eksik alıyım dedim herşeyi var çok sağol felan dedi ama yinede içim rahat etmedi kızımız biraz kokoş arkadan seslendi teyze düzleştirici al bana dedi arkdasinin varmış her halde oda istedi böyle küçük bişi tam ona göre çok hoşuma gitti sizce guzelmi yani kız çocukları için severmi acaba bu arada 6 yaşında kendisi çokta kokoştur

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnstada gordumcokkullanisli guzel diyolardi al bence hem daha kucukmus tam ona göre seker bisi ☺️
(7,035 puan) tarafından
Ay valahi mihrim bir görsen o kadar kokoş ki 1 buçuk yaşına kadar benle büyüdü kendi kızım gibi bide alayım direk adres verim evlerine gitsin supriz oosun istiyorum
tarafından
Cok sevinir yaa ☺️ bide sey mini bisi zaten ablana de kucukgelcek haberin olsun onun eline göre ☺️
(7,035 puan) tarafından
Aynen ya valahi havalara uçacak
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Düzleştirici istemis madem tam yaşına uygun bişey valla çok sevinicek bence alın 
(7,035 puan) tarafından
Dimi ay çok teşekürler
0 oy
(163,463 puan) tarafından
rengi kotu beb     
(7,035 puan) tarafından
Pembbe seviyorsun dimi sende :)
0 oy
tarafından
Bence çok iyi canım al sevinir kuzucuk 
(7,035 puan) tarafından
Aldim cnm :) kurban olduğum elvin ebrarim havalrda  aradım sen ne istiyorsun doğum günü hediyesi dedik teyze Aylin'in düzleştirici var banada al dedi aldım geliyor dedim bir bağırdı ayyy annecim canım teyzem almış bir hopliyip zıpladi kuzum benim
tarafından
Ahhh kurban olurum yaa nasıl mutlu olmuş kıyamam ne güzel bir teyzesi varmış şanslı vallahi kuzucuk ismi de cok güzel ismiyle yaşasin inşallah ❤

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 304 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 371 göst.
26 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sefos (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.