0 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından
Ben uzakta oturuyorum annemin yanına 1 aylığına kalmaya geldim çocukların ikisi de hasta oldu büyüğü iyi gibi çok şükür küçüğü 7.5 aylık kusma ateş her şey var 3. Gecemiz allahın izniyle kolaylıkla atlatırız inşallah iki gündür acillerdeyim salgın varmış dikkat edin  bir de annemin tansiyonu çıktı bu gece limon sıktım midesi çok kötü offf neyse Allah beterinden korusun ne yapalım. Bütün hevesim kaçtı çocuklar iyileşince geri dönesim var. Eşimi istiyorum. Güya o benim değerimi anlasın diye tek bırakmak istedim ama ben onu arıyorum resmen ya. 

7 Cevaplar

0 oy
(3,460 puan) tarafından
Çocukların bağışıklığını güçlendirmek için probiyotik ver canım, enterogermina kids gibi 
(564 puan) tarafından
Doktor ilaç verdi yoğurda veya suya karıştırıp vermek için üzerinde probiyotik yazıyor ama gel gör ki ne versem çıkarıyor ve yoğurt zaten hiç sevmez normalde de verince kusuyordu nasıl vereceğimi şaşırdım valla yarın normal çocuk doktoruna götürecem bakalım o ne diyecek
(456 puan) tarafından
Cnm ben hemen  bir kaşık suda eritip muzu ezup muzun icine koyuyorum birde öyle dene istersen
-Reklam-
0 oy
(2,726 puan) tarafından

Öyle oluyor bende geldim biraz kalırım diye üç gün kaldom bugün dönmeyi düşünüyorum sanki rahat edemedigimi anladım rahatsız hissediyorum ne bilim..

Çocukların içinde çok geçmiş.olsun düzelir merak etme insallah
0 oy
tarafından
Her çocukta oluyor hava değişiminden çok hassaslar hemen etkileniyolar bide kendi evine alışkınlar ya ondan. Bence hiç keyifini bozma planına göre devam et keyfini çıkar anne baba hayattayken kıymey bilmek gerek sonra keşke kalsaydım dersin
0 oy
tarafından
Küçük çocukla başka yerde kalmak zor cnm ya. En fazla 7 gün. Çocuklar evini ister. Hava değişimi de olabilir. Geçmiş olsun
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Geçmiş olsun tatlım 

Kız belli etme kocana hemen özlediğini bari :)

0 oy
(1,370 puan) tarafından
İki çocuğun hastalığı da yanında onu.istemene sebep oluyor. Neden hevesin kaçıyor ki hastalikk en fazla 1 hafta sürer annenle 3 haftanın tadını çıkarırsın akıllı ol gitme :). Allah annne de çocuklara da şifa versin inşallah 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Öyle oluyor bende bayramda gittim ikinci günü küçük kızım hasta oldu ardından oğlum hiçbir şey anlamadım Dr hava değişimi dedi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 325 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 406 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 350 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,294 göst.