0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Ya artik cigrindan cikti yani 2 yasina girdi ve son 2 aydir uykjya dalmakta cok zorlaniyor o kadar cok sey denedim ki benimle asla uyumuyor babasi uyutuyor ama oda cok zorlaniyor 1 saat 2 saat agliyor oyle daliyor mesela bugun erken kalkti ve tum gun oynadi piknikteydik cok yoruldu saat 12 oldu hala uyumak istemiyor zaten gunduz uykumuz hic kalmadi uykusuzluktan gozunu acamiyir ama direniyor uyumuyor 

4 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım ben doktora gittim spiraktin diye Bi ilaç verdi yemekten önce veriyorum hemn uyuyordu çok iyiydi şimdi tkrr aldım eczanede gittim teyzemin 6 aylık kizinada vermiş doktor aslında kilo da yapıyor yani şöyle sabh akşam yemekten önce veriliyor yemekten sonra uykusu gleiyr kilo alıyormuş o şekilde 
(2,362 puan) tarafından
Hacer benim kizda öyleydi inana ama çok faydasını gördüm eczaneden de alabilirsin
(349 puan) tarafından
Benim adam takintilidir kullandrmaz ki simdi dedim de ne gerek var oyle seylere dedi drekt
(2,362 puan) tarafından
Bu ilac uyku ilacı değil aslında kilo yapmak için verdi ama uyku yapıyor bu şekilde toplanır uyur dinlenir dedi siz bilirsiniz tabi
(349 puan) tarafından
Bi doktora gotureym en iyisi boyle olmayacak sorarm doktora bu ilaci tavsiyeniz icin tesekkur ederim
(2,362 puan) tarafından
Rica ederim hoscakalin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Müzikle yada niniyle uyumuyor mu 
(349 puan) tarafından
Hayir sevmiyor aglamaya basliyor hemen uyutmaya calistigimi anliyor sanirim
0 oy
tarafından
Yere yastık at istedği zaman koysun kafasını oynaya oynaya uyur belki plazma tv var ise ninni aç telefonunu bağla izleye izleye uyut gecede telden aç
(349 puan) tarafından
Agri kesici verdim ama bi yeri agriyorsa diye yeni yurumeye basladi bugunde baya yurudu acaba ayaklarimi agridi faln dye agri kesici verdim ama hergun boyle son 2 aydr yani cozemedm ki sallatmiyor babasi ile yatiyorlar onunla uyuyor benle yattimi bana kalk diyo elimden tutuyo sacimi asiliyo isirmaya faln calisiyo
tarafından
Abowww ellerini severim ama olmaz böyle bir doktora götür sen
(349 puan) tarafından
En iyisi gotureym diyorum da bulundugumuz yerde devlet hastanesi var bi tek ozel yok 2 saat yola gtmek gerek ozel icn devletteki doktor da bi degisik ya ne zamn gotursem bir seyi yok cocuk bu aglar herseye ilac verirsek yandk faln diyo sevmiyorum adami ya
tarafından
Böyle doktorlara aşırı **** oluyorum boğmak istiyorum
(349 puan) tarafından
Bigun elimde kalacak zaten adam cocugun derdi olmasa goturmem zaten birinde atesliydi hastane bizim evden 20 dk falan kisin hava soguk zaten neyse 2 gun atesini dusuremedm goturdum burdan oraya varana kadar dustu tabi atesi e hani bunun atesi mi var dedi ya dedim olmasa neden getireyim falan zorla tahlil yapti sonra enfeksiyon var dedi dedim zorlamasam bakmicaktiniz e olur bazen dyo o kadar insanla ugrasiyoz dyo gelde kizma
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Bu yaşlarda çok normal bi süreç, gündüz mutlaka 1 saat kadar uyursa gece daha kolay olur hiç uyumadigi zaman iyice çığrından çıkıyorlar gündüz  biraz dinlenmek daha iyi gelir
(349 puan) tarafından
Oyle ama uyumuyor iste kendimi oyle caresiz hissediyorum ki bazen bende oturup agliyorum onunla
(3,727 puan) tarafından
Hayır yapma bunu seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtik, emin ol ki sen ne kadar sakin  olursan oda o kadar huzurlu olur uykuya dalmasi kolay olur, biz gerildikçe onlar da inat ediyor. En gerildigin  an da öp sarıl emin ol oda uyumak istiyor ama yapamıyor öyle düşün ve bu günlerde geçicek..
(349 puan) tarafından
Oyle dusunuyorum ama yeri geliyor oyle sariyor ki 2 hafta evimi toplayamadm yemek yapamadm uykusuz uyuyamiyor kucagimdan inmek istemiyor artk kendimi sorguluyrum nerdw yanls yapiyorum dye
(3,727 puan) tarafından
Kardeşi falan var mı belki kiskaniyodur, yada ilgiden hoşlanıyordur ona daha farklı aktiviteler bulmaya çalış odak noktası değişsin, silinebilir boya kalemleri al her çocuk bayılır hikaye kitapları vardır belki ama yenilerini ekle. Çocukların bi anı bi anını tutmuyor ki canım  bizde sabrediyoruz işte canları sağolsun yinede
(349 puan) tarafından
Tabi canlari saolsun artk babasi oyuncak almaktan yildi :) hep egitici seyler hikaye kitaplari kardesi de yok ilk ve tek cok yiprandim o dogdugundan bari zor gunler yasadik dukkanimiz vardi ilgisiz kaliyo diye kapattk hayat duzenimiz komple degisti hersey etkiliyor tabi cocugu zamanla duzelr 2 senede cok seyler astik bunu da asariz ama ben kendime degil ona uzuluyorum uykusu var uyuyamiyor agliyor kiyamiyorum
(3,727 puan) tarafından
Bu da bi süreç işte inşaallah kısa sürer atlatır:)
(349 puan) tarafından
Insallahhh artik uykusu geldimi aglamaya basliyor saatlerce agliyor bi anlasam sorununu halletcez de

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 473 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 803 göst.
0 oy
11 cevap 543 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
18 Temmuz 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Civciv1234 (1,581 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,441 soru

24,058,515 cevap

330,031 kullanıcı

...