0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından
Ne için hangi tip ve ne marka kullanıosunuz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cilt parlaigi için kullanıyorum ama şuan kullanmıyorum bekle kutuyu atam
(917 puan) tarafından
At bakalım canım bnde sıkılasmak için kullanmak istiyorum da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tıp 2 kullanıyorum dizim için vellajen. 
(3,485 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Hacamat ben de yaptırdım ama sülük daha iyi geldi sanki bana. Bi gideyim en iyisi ya, en azından sorun neyse onu biliyim.
tarafından
Valla ben yıllardır ortopedi ,fizik tedavi drlarina gidiyorum hiçbjsey yapmıyorlar. En son spor hekimine dahi gittim de çözümü yok dinleneceksin diyor bebeğim küçük evim 4.kat asansorsuz yani imkansız. Allah büyük ins şifasını da verir. Sülük nasıl hissediyor musun onu da duydum da için bir tuhaf oluyor düşününce. Senin neyin var ne zamandır ağrıyor. Ha bu arada annemde romatizma var o yüzden son gittiğim Dr romatoloji baksa iyi olur demişti kaldı .
(3,485 puan) tarafından
Eskiden de vardı pek üstünde durmadım son birkaç gündür çok yoğun ağrıyor dizlerimi bükünce hele. Sürekli ayaklarımı iyice uzatma ihtiyacı duyuyorum. Sülük değişik bi deneyim , pek bişi hissetmiyorsun, zaten hemen tutuyor,ondan sonra varmış yokmuş belli değil, sorun olan yeri kendi arayıp buluyor, işi bitince bırakıyor, çok çeşitli enzimler salgılıyor vücuda, sadece kirli kanı alıyor, tek üzüldüğüm nokta güvenlik açısından senden sonra öldürüyorlar, yani senin için kendini feda ediyor:( Allah kerim, şifalar diliyorum tekrar.
tarafından
Yaaa :( bı değişik oldum öldürdüklerini bilmiyordum. Dizini bükme kesinlikle kaç Dr gittiysem bükme diyorlar. Uzat bacaklarını hatta dizinin altına yastık koyup destekle o şekilde dinleniyor biraz. Kendini yorma mutlaka dra git ins yorgunluktan flndir ya da değerlerden de takviye alınca geçer. Diz çok zor oluyor yıllardır çekiyorum :( bütün vücudun yükünü yaşıyor kıkırdak sorunlarının çözümü yok mesela anca şikayetlerini azaltrisin düzelmez tamamen. Allah ikimize de acil şifalar versin. Sulugu de araştırayım ins çok sağol .
(917 puan) tarafından
Tmm tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
0 cevap 107 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sunshine (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,003 soru

24,052,122 cevap

329,704 kullanıcı

...