0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Program yapmaya çalıştım oğlum 20 aylık bu arada sizce nasıl olmuş 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne gerek var ki  buna hergün aynı şeyleri yazmışsın kitap park uyku pzzıl biz bunların hepsini hergün yapıyoruz zaten hatta fazlasını 
(3,554 puan) tarafından
Farklı düşünceniz varsa etkinlik anlamında söyleyin onu ekleyeyim
(3,554 puan) tarafından
İki güne puzzle koydum ikisi de farklı puzzle larin etkinlik fakiri program oldgunun bende farkindayim fikrinizi o yüzden sorayım dedim
tarafından
Çocuk bu canım senin istediğin gün istediğin oyunckla oynamayı istemwyebilir mesela benim kızım 2 gündür ayakkabı kutusuna taktı kafayı başka bişey oynamıyor sürekli onu taşıyor elinde içine oyuncaklarını koyup canı ne istiyorsa bırak onu yapsın
(3,554 puan) tarafından
Yapiyo zaten de farklı etkinlik fikrine ihtiyacım var oyuncak bazlı gittim biraz
-Reklam-
0 oy
(1,225 puan) tarafından

Kiz valla planla programla hayatta yasayamam helal olsn vaa uyabiliyosan eger :angel:

(3,554 puan) tarafından
Bende yaşamıyorum aama en azından napsam ki demiyorm atıyorum pztesi falan oyun yazmışım ya isim bitmemiş yahut farklı bisey yapmışımdir bunu haftaya koyayım başka gün ne yapsam diye düşünmüyorum
(1,225 puan) tarafından
Guzelmis :)
(3,554 puan) tarafından
Öyle öyle derken bı bakmışsın hiç uyanamissin ama en azından psikolojik olarak iyi hissettitiyo
(1,225 puan) tarafından
Hic denemedim denemek lazim aslinda ama kendimi biliyorum :D
(3,554 puan) tarafından
Belki de en çok sen uyacaksin dene bı
(1,225 puan) tarafından
Hic sanmiyorum ama bi ara aklimda bukunsun yapaym bi program
0 oy
tarafından

Ay ne guzel ozendım valla ama sey de ekleyebılırsın benım kızım cok sevdı derın bır kaba su koyuyorum altına havlu serıyorum suyun ıcıne oyuncak tabak canakları var onları atıyorum 1 aaat oynuyor :) 

(3,554 puan) tarafından
Lavabo oyuncağıyla oynayacağız yapın bennce çünkü atıyorum tamam pztesinu yapmadınız ama salı yada başka günü yaparsınız aaa şimdi napsam diye düşünmekten bişi yapamıyorum da ben elimde hazir dursun da Allah başka şey nasip ederse onu yaşarız
tarafından
Ben programınıza bırsey demedım kı :) sadece bızım aktıvıtemızı de ekleyebılrısınzı dedım :)
(3,554 puan) tarafından
Yok bende bişi demedim aslında bende uymuyorjm ama kafam rahat demek istedim biraz sert oldu sanırım uslubumsizin dediğinizi pztesiye eklemiştim bisiler yikiyo oyuncağında sulu oyunlar tüm kuzuların en sevdiği

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 442 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Glsvn (1,214 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
9 cevap 221 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 52 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,016 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,522 soru

24,099,934 cevap

332,362 kullanıcı

...