0 oy
805 göst.
Diğer kategorisinde (1,543 puan) tarafından

halımı yıkamaya verdim parasınıda kendi harçlığımdan ayırdım yalnız 10 liram eksikti eşim bugün kendisi halıyı vermiştin yıkamaya dimi onun parasınıda unutmadan vereyim dedi yok verme ben hallederim sen bana 10 lira versen yeter dedim sonra sen erkekmisin hallediyosun herşeyi ben Burda neciyim dedi sonra   Halının parasından fazla para verdi bozuğu yokmuş gerisinide kendine harçlık yaparsın dedi ben salakta tuttum cüzdanımdaki parayı veriyorum ona geri al ben bozayım bende var diyorum harçlık verme diyorum eşimde az önce ben ne söyledim sana yapma diyorum hâlâ devam ediyorsun aynı şeyi yapmaya dedi sen erkek değilsin bunlar benim görevim dedi gerçekten kendimi o an erkek gibi hissettim ve dengeyi ben bu ilişkide çok bozuyorum bunlar çok gereksizce davranışlar bundan sonra alıcam bende sizlerde yapıyorsanız yapmayın adamlar kendilerini işe yaramaz hissediyorlar demekki

35 Cevaplar

0 oy
(4,583 puan) tarafından
Yani aslında iyi niyetle yaptığını düşünüyorum ama veriyorsa al biriktir boşver demekki gururu inciniyor
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
İstesen vermezler,istemesen böyle oluyor demekki
0 oy
tarafından
Off bende oyleyim ya para istemeye cekinirim bende varsa ihtyacim varsa harcyorum esimden istemyorum bide bi ara esim bna maasini aldi zamn bi miktar para verirdi 300 400 tl sende kalsin lazim olur diye bende zannederdim ki onun parasi ihtyaci olunca isticek vericem cok salakça:D
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Kirmissin belli ki yani acik acim soylemis zaten adam da kotu hissettirmissin ve cidden gerek yok bence 
0 oy
tarafından
Erkek gibi demeyelimde tutunlusun canım bende öyleyim  param olunca kocamdan istemem o bu durumdan memnun tutumluyum diye ama seninki pek mummun deil aman kız boşver ye iç eve siparis ver çocuklarına biseyler al 
0 oy
tarafından
Haklı adam erkek gibi olma harçlık veriyorsa al biriktir yine ama verdiği zaman var bende deme verdikçe al 
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Kafan iyimi bacım senin verseler niye veriyorlar vermeseler niye vermiyorlar hatanın farkına varmanda güzel 

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Akıllı bir kadın bunu yapmaz ☺️ eşin ihtiyacını karşılamak istiyor para konusu olunca sürekli dürt kendini. Halı da bir ev gideri sonuçta 
0 oy
tarafından

Bende geçen kocama halıları vercem para ver dedim de ki harcligindan ver sende para çoktur dedi :))):D

0 oy
tarafından
Ya bu kadar saçma bir muhabbet olamaz. Özgüvensiz bir koca başka birşey değil. 
0 oy
(634 puan) tarafından
Ben hayatta yapmam bunu :) bana hususi paran var mı diye sorarsa var ama sonra bana ver derim :)
0 oy
(237 puan) tarafından
Yaptığın güzel bişey eşini düşünmüşsün ama erkekler böyle anlamaz bazen eşine ihtiyacın varmış gibi yap erkeklerin çok hoşuna gider böyle şeyler 
0 oy
tarafından
nankörlük etmis esin güzel bi dille izah edebilirdi canim allah yardimcin olsun senin yaptığın cok guzel bisey ama esin hödük. eger alisik olsaydin.yani eşinin dedigi gibi erkek olsaydi sen zaten öyle bisey yapmazdin alistirmamis oyle biseye seni.şimdi aklina esmis erkkligi tutmus :) takma kafani kendine bi hediye aldir da akli basina gelsin :)
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Eşinin maşallahı var. Sizinde fedakarlığın bekarlıktan kalma muhtemelen. 
0 oy
tarafından
Kız eism ne düşünceli işte benm eşim para eksik olsa asla vermez sen git bul buluştur der

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 612 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 666 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde 2516 (2,215 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 660 göst.

Kategoriler

1,469,447 soru

24,072,476 cevap