halımı yıkamaya verdim parasınıda kendi harçlığımdan ayırdım yalnız 10 liram eksikti eşim bugün kendisi halıyı vermiştin yıkamaya dimi onun parasınıda unutmadan vereyim dedi yok verme ben hallederim sen bana 10 lira versen yeter dedim sonra sen erkekmisin hallediyosun herşeyi ben Burda neciyim dedi sonra Halının parasından fazla para verdi bozuğu yokmuş gerisinide kendine harçlık yaparsın dedi ben salakta tuttum cüzdanımdaki parayı veriyorum ona geri al ben bozayım bende var diyorum harçlık verme diyorum eşimde az önce ben ne söyledim sana yapma diyorum hâlâ devam ediyorsun aynı şeyi yapmaya dedi sen erkek değilsin bunlar benim görevim dedi gerçekten kendimi o an erkek gibi hissettim ve dengeyi ben bu ilişkide çok bozuyorum bunlar çok gereksizce davranışlar bundan sonra alıcam bende sizlerde yapıyorsanız yapmayın adamlar kendilerini işe yaramaz hissediyorlar demekki
Kiz ben hayatta yapar mıyım cüzdan doluda olsa yine ver derim hele zorla verecek hic zorlamasin kizmasin bütün paralari alırım ben.
Saka bir yana safsin biraz canım yanlis anlamda demedim ama niye o kdar zorluyon al koy kenara
Ah canım ya eşin haklı ben senin yaptığını yapsam eşimin işine gelir) ama ben napiyorum eşime diyorum ki, kocişş bazı kadınlar diyor ki kocanın parasını sen yemezsen onlar yedirecek birini bulur benim de içime sinmiyor sürekli senden para istemek ama oyüzden ateşle paraları diyorum
Hahaha alemsin ya ben yarn pazar gidşcem diyip para alıyorm akşam market için alıyorm sabah soeuyo pazara gidin mi al sana para hayatta yok dedmm geri alırım oda yiyeceğimden değil oğlumun hesabına atıyorum
Bende isteyemezdim ilk evlendiğimizden zamanlar kendi bırakırdı baktı ben isteyemiyorum bununda işine geldi bırakmamaya başladı bende seni boşuna mı aldım dökül paraları diyorum şakasına Oda dökülüyor paran olsa bile al at köşeye sakla
Ben hali icin para isterim sonra bise gorur alirim.halici geldgnde cnim sen ciksana derim öder girer iceri ) yine ben zararli ciktim ama neyse diye bi bakis atar
1,489,201 soru
24,340,953 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın