0 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde (4,583 puan) tarafından
Ya kızlar ben normalde hiç böyle şeyler yapmam ama Allah razı olsun eltim bisiler yapar arada gönderir bizde yerdik her zaman ama hamileyken iki kere getirdi kızla ikimiz yedik hastanelik olacak derecede ishal kusma yaşadık sonra duydum ki oda hastaymış aynı şekilde sonra benim doğuma gittiğim gün eşime fasulye yapmış yollamış sağolsun i gece esimde kusa kusa ici dışına çıkmış beni almaya bile gelemedi hastaneye şimdi gene birşeyler yollamış onlardan sonra yiyemiyom korkuyom bişi de diyemiyorum kadına Allah kabul etsin niyetini ama Allah affetsin atıyom ben napsam ki bu işi bı akıl verin hele bana uzuluyom.nimetlere emegine tabi birde korona testi verip eşimi eve çağırdilar korona bulaştı eşime kafam bulandı iyice

12 Cevaplar

+2 oy
(7,827 puan) tarafından
Allahalla kötü niyetli biri mi 
(4,583 puan) tarafından
Atıyom zaten yemiyorum artık en son eşimde olduktan sonra zaten oda yemez asla ama uzuluyo insan emeğine nimet boşa gidiyo yollama desem olmayacak tmm kıskançlığı falan oluyordu da hasta edecek kadar da yapmaz heralde diyom sonra test verip eşimi korona partisine çağırdilari aklıma geliyo diyom saf olma atmaya devam napcam Allah affetsin artik
(7,827 puan) tarafından
Bol bolda oku kendinize bakara aç 7 ayetel kürsi oku hepinizin niyetine
(4,583 puan) tarafından
Okuyorum sürekli zaten canım teşekkür ederim valla ben mi kötü amelliyim acaba diye kafama takar olduydum valla büyük eltim ilk evlendigim zaman bişi yolladiginda hemen çöpe atardı onlar küsler ondan saniyodum ayıp diyodum aynısı oldum
(7,827 puan) tarafından
Demek bişey biliyomuş kadın baksana
(4,583 puan) tarafından
Valla öyleymiş galiba ne bilim
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Dünden kalan yemeği mı getiriyor acaba hani 3 4 kere ısınınca bozuluyor yaa
(4,583 puan) tarafından
Yani belki de bilmiyorum canım ya valla günahı boynuna artık öyleyse
+1 oy
tarafından
Yağı falan mı bozuk acaba 
(4,583 puan) tarafından
Valla bilemedim ki önceden pek elinden gelmezdi o haliyle yerdik bişi olmazdı şimdi kadın süper yapiyo ama bize mi yaramıyor artık çözemedim insan sayıp yolluyor korkumdan atıyom biside diyemiyom
tarafından
Ay gülesin geldi ya :D yazık kadına be
(4,583 puan) tarafından
Ofs sorma ya insanlık yaramiyo bize zaar :)
tarafından
Yok kız ona değil önceden elinden gelmezdi ona rağmen yerdik demişsin ya :D kadın azmetmis ogrenmis . Acaba size kalan fazla yemekleri gönderiyor da bozuk fln mi ki.
(4,583 puan) tarafından
Ya ben olmamış diyemem ki getiriyi koyuyo önüme mecbur yiyordum napim yok ya öyle yapcani sanmam yanı kadar olamaz heralde 40 küsur yaşında bile bilede küçük çocuk yanına bozuk şey yollar mı ki
+1 oy
(163,444 puan) tarafından
yeme verdigini tarihi hecen gidalarimi pisiriyo acaba
(4,583 puan) tarafından
Valla hiç bilmiyorum yani kendi de yiyor sonuçta yapmaz heralde gerçi onlarda devamlı hastalar belki de oyle
+1 oy
tarafından
Kötü biri mi dicem kötü olsa yemek yollamaz yada içine bişi falan mı koyuyor acaba 
(4,583 puan) tarafından
Yok ya kötü değildir de işte bazen dengeyi kaybetmesi tutar
+1 oy
tarafından
Belki kullandığı yağ felan dokunuyodur size . Sorsana canm size dokunmuyomu bize dokunuyı bişey die 
(4,583 puan) tarafından
Yok soramam öyle alınır birde hep aynı şeyi kullanıyoruz genelde çünkü kaynanamla bizim yağ aynı oda kaynansm ne alırsa aynısını alır farklı kullanmaz eşya da dahil
+1 oy
tarafından
yemekleri buzdolabina koymuyor olabilir, bilmedigi biseyler var belki yemekle ilgili. bence de yemeyin, sagliginizi tehlikeye atmayin. araniz iyiymis gerci de ben enerjisinden hoslanmadigim kisilerin yemegini yemem, esime de yedirmem. bi komsumiuz vardi, kadin esimin oldugu ortamlarda ozellikle şuh kahkalar atip cilve yapiyordu. kadinin getirdigi seyleri cope atiyordum direkt:D
(4,583 puan) tarafından
Aramız iyi de mecburiyetten emin ol farkediyorum pek hoşnut değil ama diğer eltimle kuş bana da kuserse suç ona kalır diye idare ediyo anlamiyom sanıyor da bende mesafemi.koydum birbirimizi idare ediyor işte :)
+1 oy
(12,026 puan) tarafından
Kötü niyetle yapmıyordur bence tesekkır edin alın dökün gönlü kırılmasın allah biliyor ya amacın nimet ziyanı degil ki. Saglık. 
(4,583 puan) tarafından
Aynn dediğin gibi yapıyorum canım zaten gönlünü kırmak istemem asla kimsenin
+1 oy
tarafından
canım bilerek yapmamıştır
(4,583 puan) tarafından
Bilerek yapacağını bende düşünmüyorum o kadar da değildir ama üst üste yaşanınca birde onlar evcek 1 hafta hasta yatmislar test vermeye gidip eşimi hiç çağırmaya abisi oturmaya çağırdı öğün eşim korona oldu onlarla birlikte ondan sonra korkar oldum ne yalan diyim
+1 oy
tarafından
Tarihi gecmıs malzeme kullanıyor olabilir 
(4,583 puan) tarafından
Belkide oyle
+1 oy
tarafından
Bende ne zaman teyzemlerde yemek yesem acillik oluyorum cnm niye çözemedim. Teyzem temizlik hastası birisi ama yinede ne yesem midem bulanıyor başım dönüyor ayağa kalkamıyorum neden bilmem 
tarafından
Anladım bacım ❤️☺️
(4,583 puan) tarafından
Sağol bacım cevapladigin için❤️
tarafından
Rica ederim cnm ☺️☺️
(4,583 puan) tarafından
Benim bu gülücükler çıkmıyor yahu karaduzen bari atem Allah'a emanet ol canim :)
tarafından
Sende cnm ☺️
+1 oy
(1,541 puan) tarafından
 galiba bizim gibi ustulu altlı oturuyorsun ilk aylarda her gün gelirdi eşim giderdi hop gelirdi birşeyler getirdi birsey yaparsa gel bak derdi sanki ben bilmiyor gibi ve seslerim geliyor demeye başladı hep bir şikayet ediyor sustum bu seferde küçük kizina dedirtiyor bende masada koydum bana birsey veriyorsa hemen bende birsey yapip veriyorum ama mesafeli oluyorum 
(4,583 puan) tarafından
Bende mesafemi koydum zaten gidip gelmem yok ise de girdi o bana iyi geldi:)
(1,541 puan) tarafından
Yoksa baş edemiyorsun vallah bende kapımı kitler anneme gidiyorum fazla konuşmuyorum misafirlerim varken cagirdim mesafeli olmalı insan dedi herkezin önünde kendi misafirleri hep gelir bana gelince öyle dedi o günden sonra mesafeyi koydum
(4,583 puan) tarafından
Bende bı gün kızının doğum gününde sarma falan sardık evini topladık herşeyi yaptık kaynanamla kendi tayfası oturmaya gelmiş erken bana dedi ki tamam canım çok sağol sen hadi al çocuğunu dedi bı baktım ona devamını getiremedi ama anladım yani kovar gobi bişi oldu ondan sonra kolay kolay inmem hatta hiç inmiuorum ama yüz yüze bakıyoruz diye de bişi belli etmiyorum
(1,541 puan) tarafından
Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin vallah
(4,583 puan) tarafından
Amin canım gerçekten öyle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,696 soru

24,114,481 cevap

333,166 kullanıcı

...