Kızlar gelin gurptaki bütün bebeklerin sağ salim doğması için annelerin doğumu normal ve kolay olması için hatim kaldıralım herkes bir cüz alsın okusun olmaz mı?bütün bebislerimiz icin.
(31.01.2019 gecesinden teslim edilecektir insallin)
1.cüz Özge okuyan
2.cuz miraçın annesi
3.cuz ayhsye bin annesi
4.cuz Esinin annesi
5.cuz rbia bin annesi
6.cuz Kadriye çelik anneai
7.cuz yeni üyenin annesi
8.cuz Berk bebeğin annesi
9 cüz Berk bebeğin annesi
10.cuz Çerkez kızı annesi
11.cuz verildi
12.cuz arzunun annesi
13.cuz halidenin annesi
14.cuz nihanimmmm annesi
15.cuz Nesrin anneai
16.cuz Nesrin annesi
17.cuz emel Ünal annesi
18.cuz jalilin annesi
19.cuz Miki antalya annesi
20.cuz eda0 annesi
21.cuz Miki antalya annesi
22.cuz kellebekk in annesi
23.cuz emir yağmurun annesi
24.cuz haticetul Kübra bin annesi
25.cuz eliff33 annesi
26.cuz gamzeesmam in annesi
27.cuz emirimmmin annesi
28.cuz leylLahmey mizgin annesi
29.cuz çiğdem burun annesi
30.cuz armesin anneai
Arkadaşlar şuana kadar bu kadar dağıtıldı söz okumaya başlayın ben Allah'ın izni ile dağıtmak için elimden geleni yapacağım sizde dağıtmak için cabaliyin
Banada bir çiz ver hiranurumm için okiyacam insAllah Rabim sağ salim kucağımiza versin insAllah
Kızlar son 10 cüz kaldı dua edin onlarda gitsinler inşallah
Cok isterm ama arpca bilmiorm cuz okumayi felan. Gecen yil bi musterm kuran hocasiydi onla basladim ama nisanlaninca kosturma su bu devam edemedm :/
Kızlar son 10 cüz alan yok mu
Arkadaşlar ya elimizde 10 tane kaldı Allah'ın izni ile sizlerde alın yavrulariniz için teslim edelim
28 alayım mı canım
23 aldım bende canım allah kabul etsin yazarsın 23 e
Iyi geceler. 18 ve 19 boş galiba bende onları alayım yada alan olduysa siz yazın bana 2 cüz.. kaç günde okunacak acaba onuda söyleyebilirmisiniz.
Merhaba Hatim ne zaman teslim edecek siniz
Masallah dagitilmis hepsi 2 cuz benimdi okudum rabbim bebeklerimize saglik sihhat sifa olsun dogumlarimiz kolay olsun hakkimiza hangi ddogumlar hayurli ise o olsun olmayan herkese rabbim bu duyguyu yasatsin erken doguran anneler gununde dogursun bebegiyle ilgili olumsuz durumlari olan bebeklerine rabbim saglik şifa versin herkes mutlu huzurlu olsun herkes bebegine kavussun okudugumuz bu kuranin yuzu hurmetine butun dualarimiz kabul olsun amin amin amin amin
Ne zaman teslim canım
Bende 31ine kadar bitiririm inşallah ❣
Bende almak istiyorum arkadaşlar dan biri paylaşmak isterse paylaşalım yarım cüz yani
Ben okudum rabbim kabul etsin insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin ❤❤❤
Canim okudum rabbim kabul etsin insallah tüm bebeklerimze şifa olsun okuyan kardeslerimizn agzina saglik. Okuyan okuyamayan kardeslerimizn hepsinden Allah razi olsun♥️
Canm daha benim okunacak çok sayfa var b3nden bilmiyordum bu gece teslim olacağını pazartesi teslim etsen olurmu
Allah kabul etsin ve Allah razı olsun canım takıntılıyim bu konuda içim rahat etmez yanlış mı okudum diye diye defalarca okurum falan stres yaparım o yüzden alamıyorum ama Allah kabul etsin ve Allah razı olsun benim bebeğimi de katar mısınız ve annem hasta gözü görmüyor ve beyin kuculmesi var ona da dua eder misiniz Allah razı olsun simdiden
1,489,293 soru
24,342,047 cevap
346,091 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın