0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,562 puan) tarafından
Kızlar şimdi kızımda uyduğu zaman geniz akıntısı öksürük var havayı biraz nemlendirmek için biberon ısıtıcısına su koydum kaynıyor başında buhar yapıyor suanlik öyle çözüm buldum içine serum fizyolojik koysam acaba nasıl olur bilen varmı sonuçta deniz suyu tuzlu su yani ama kararsız kaldım 

2 Cevaplar

0 oy
(113 puan) tarafından
Canım sıcak buhar değilde soğuk buhar daha iyi geliyor serum koysan bir şey olmaz doktora götürmeniz en iyisi çok öksürüyorsa kesin muayene olmalı benim oğlum astım hastası ben hava kullanıyorum ona 
(1,562 puan) tarafından
Götürdüm canım doktora dün gece hafif boğazı kızarmış ama atlatmış dedi 6 tane birden dış patlatıyor ateşi ondan sanmıştık 37 buçuk falan olmuştu sadece uyuduğu zman öksürüyor harici keyfi yerinde oynuyor normal ama uyuyunca uyuyamiyordu dün götürdüm doktorda hafif boğazı kızarmış dedi küçük bı  boğaz enfeksiyonu geçirmiş dedi serim fizyolojik verdu sadece ilaç fakan vermedi şimdi buahar yaptık odayı nemlendirdik biraz öncede su kaynattim içine kuru papatya ve nane koydum biraz demlendi onun buharını soludu iyi geldi bakalım şimdi inşaallah sabaha kadar rahat rahat uyur
(113 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl
(1,562 puan) tarafından
İyi şimdi canım teşekkür ederim uyuyunca başlıyor öksürmeye
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Şu meşhur zeytinyahi sarimsak kürünü dene ayak altlarına..atesi içinde eklem yerlerine limon sürebikrisun .bogaz enfeksiyonunxa kahvalti dahil hep corba vermeye çalış canım bolmsu ver emiyorsa bol.emzir yaninoada nemlenmwsiyle alakasi olmaz yaz artık kış degil ki canm 
(1,562 puan) tarafından
Balgam var canım kür yapamam burnu tıkalı o yüzden nemlendirdim odayı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 124 göst.
0 oy
0 cevap 84 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde doddili (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.