0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuvezdeydi görmeye gittim adını da Hatice Rüveyda koydum. Hamile değilim oğlumda daha küçük bebek de düşünmüyorum ama o günden beri etkisinden çıkamadım düşünüp duruyorum kızım olsa bu ismi koysam falan diye.  İçime kız bebek isteği geldi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayir olsun canim Allah Hyirli evlatlar versin Güzel isimmis bir gün kızın olursa neden olmasın koyarsın:)
tarafından
İnşallah olur çok isterim :)
-Reklam-
0 oy
(10,884 puan) tarafından
O istek hep benim içinde ana cesaret edemiyorum
tarafından
Senin büyük kaç yaşında
(10,884 puan) tarafından
Benim büyüğü 11 olacak ortanca 8 küçüğüm 3 buçuk olacak
0 oy
(453 puan) tarafından
Ya bende ayni ruyanin erkek versiyonunu gordum inanirmisin kuezdeymis ziyarete gidiyormusuz ama soyle bir sorun var benim oglan buyukmus kuvezde demeyelimde bir oda var icinde birsuru hasta cocuk var ben normalde gozlik kullaniyorum oglum en arka sedyede yatiyor oda gozluk takmis anne bakk sana benzedim ben demis ismi de ali asafti daha kizim 2 aylikti cok etkilenmistim 2 ay geçti ustunden hayla aklimda tipini hele hic unutmam
tarafından
Hakket benzermis. Peki nasip olurda oğlun olursa o ismi koymayı dusunuyor musun? Ben yıllardır başka kız ismi düşünürken birden kalbim bu isme ısındı hani ortada gol yok yumurta yok düşüncesi bile yok o günden beri isim sayikliyorum :D
(453 puan) tarafından
Ben hamile kaldigimda dedimki erkek olursa ali asaf kiz olursa kumsal koyucam diye kizim oldu buyuklerime anlattigimda genelde şöyle soylediler demekki sonraki bebegin erkek olcak sana isaret vermis felan ALLAHIM hayirlisini nasip etsin bende o isme cok isinmistim bizdede ayni sekilde ortada birsey yok yanlisliklami kalicaz kiz yoksa :D
tarafından
Bende yanlışlık olmaz. Hem tek tüpüm var hemde korunuyorum. Hayırlı zamanda bebekler biraz kendini kurtarınca olsun inşallah. Senin isim aklında varmış ben başka isim düşünürdüm kızım olursa diye Hatice hiç düşünmedim nerden çıktı bilmem
(453 puan) tarafından
Belki icimize doğmuştur kuşum bilemeyiz :)
tarafından
Ay amin inşallah :)
0 oy
tarafından
rüyada kız bebek bereketdir canım 
tarafından
Yorum için teşekkürler
0 oy
tarafından
Bende 1 hafta 10 gun kadar önce benzer bi rüya gördüm canim kiz bebek doguruyordum adını da melek koyuyordum hamile değilim ama çok istiyorum inşallah Rabbım nasip eder❤
tarafından
Amiin inşallah Allah isteyen herkese tattırsın

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 144 göst.
16 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,029 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,727 soru

24,405,045 cevap

350,444 kullanıcı

...