0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
6 ay oldu doğum yapalı daha kuaföre gidemedim. Doğumdan önce 55 kiloydum bugün tekrar tartıda 55 gördüm :D göbek hala var ama eskisi gibi değil korse ile dümdüz oluyor. Haftaya, hafta sonu için ufak bir tatile gideceğiz. Ama gerçekten değişmiş güzelleşmiş gitmek istiyorum. 3 haftadır diyet + yüz cilt bakımı yaptım. Yüzüm gerçekten güzelleşti bol su içmenin etkisiyle ya da sağlıklı beslenme sayesinde göz altı siyahlık renk farkı gitti daha canlı oldu. Bu hafta kuaföre gideceğim. Saç ucundan biraz aldırırım. Yüzüme ağda yaptırırım kaş falan aldırırım başka ne yaptırayım. Valla inanın evlendikten sonra kuafördür kendine bakmadır her şeyi unuttum. Bir de üstüme giyecek bir hiç bir tişört yok. Trendyoldan alıp memnun kaldığınız var mı acaba? Ya da günlük bakımda kullandığınız sevdiğiniz krem, şampuan şaç bakımı cilt bakımı ürünleri neler? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,953 puan) tarafından
Ahh benimde ole bi değişime ihtiyacım var.Goz altlarım yorgunluktan stresten simsiyah oldu resmen ygs ye hazırlanırken böyleydim en son :) Bende suracikta bekleyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum zaten yapmissin yapacagini sen kendin evde bide hangi maskeyi yaptin acana
tarafından
Sebamed likit yüz ile sabah akşam yıkadım yüz masaj aleti kullandım. Aleovera ile yeşim taşını beraber kullandım. Burun siyah nokta için haftada 2 gün diş macunu. Yüzdeki tüyleri aldıktan sonra limon tuz karışımı sürdüm. Akşamları da pirinç maskesi yaptım ama gerçekten dokununca bebek gibi hissettiriyor. Bepanthol bakım onarım kremi de sürdüm
0 oy
tarafından
Novagene min kremlerine bayiliyirum .. 

Ve bende 80 kiloya ulaştım bu aralar gerçekten tiksiniyorum kendimden
tarafından
Valla bende de aynısı vardı. Yemek yemediğim halde kilo aynı duruyor kocaman göbek canım çıktı. Ben fazla kilo vermedim ama limon nane su karışımı, akşam da yoğurt pul biber limon nane gerçekten işe yarıyor. En azından ödem gidiyor
tarafından
Yoğurt kürü bende işe yaramadı .Dukan. Orası yaramadı kahve ise yaramadı
0 oy
tarafından
Yüz bakımı evlat öpücüğü saç şampuanı  eşimle ortak mentollü naneli .... Zayıflama tekniği evde koştur dur hiç boş zaman yok arada .... Cilt bakımı da yaptığım yemeklerin yağı kokusu :):);) perişan haldeyim banada lazım bunlardan 
tarafından
Hahaha :D
tarafından
Bebiş 6 aylık olsunda  yüzümde kıl yok ağda iptal maske falan yapabilirim
tarafından
Ben kılıyım valla o da küçükken bilmediğim yanlış aldığım için çoğaldı
tarafından
Oy kökü kurusun insallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 802 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 223 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 314 göst.

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,476 cevap

335,833 kullanıcı

...