0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Aosjdkfkfkskskskd

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
engellemis seni. ihaneti eksikto bi zaten oda olursa artik bastan sona kokmustur
tarafından
Hayır durumu görünüyor sadece profilini silmiş belli
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Valla yuh canım daha neler Allah yardımcın olsun insalahh 
0 oy
tarafından
Küs olmak bişey değiştirmez sonuçta bağ var ben hesabımı sorarım kussun diye yapacağı şeyleri aksatacagi anlamına gelmez ... O ne ya çocuk gibi silmek bilmem ne 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ara bence ne zaman gelecen de 
0 oy
tarafından
Hic ilgilenme yaomiycagindan eminsen trip atiyodur arama sorma o zaten onu bekliyo
tarafından
Ama banyoda ilk defa bu kadar uzun durdu süslendi gitti her yerlerni keselemiş kese bile kullanmış böyle değildi bu telefon şifresi bende iki günde böyle bişe yapabilirmi
tarafından
Valla onuda sen bilirsin kuzum mesala benim eşim  kizar küser  süslenir  gider ama ben şüphe  etmem sen takip et ama simdide arama gelir birazdan umursama simdi  seni merak et diye dört  dönüyodur
0 oy
(781 puan) tarafından
Ara canım bence
tarafından
Ama umursamicam diye kendime söz vermiştim iki gündür beni delirtti önceki postimdan bilen bilir beni delirtip gülüyordu sinirden kafamı duvarlara vurmana sebep oldu
(2,362 puan) tarafından
Eğer bukadar sana zarar veren biriyse sende gözden çıkarmayı bil. Bırak yiyebilicegi en büyük halt aldatmak olur sen değil o kaybeder sen öyle birini kaybetmekten korkma. Sen bir kaybedersin belki ama o ön kaybeder sabret bakalım
tarafından
Aldatırsa yakalarsam çırasinu yakarim onu rezil ederim
(2,362 puan) tarafından
Yap yapicagni ama sana bu denli zarar veren biri içinde üzülme. Saygı sevgi sevgi saygı getirir ama eski postalrina baktım sana saygısı yok malesef seni haketmiyor kaybetmekten korkma oda bunu hissetsin bırak kaçta gelirse gelsin emin ol bir iki derken san adjcek ki hayırdır ya. Bak babamdan biliyorum yıllarca annem mücadele verdi babam artık sen beni sevmiyorsun beni kıskanıyorsun beni düşünmüyorsun kalk sarıl bana yoksa öldürürüm kendimi derid annem yorgunum sabah işe gidicem yat Allah aşkına dedikçe babam bak atlıyorum derdi bırak ipini sabret zor ama dayanmaya çalış umursama  sinirden yapma
0 oy
tarafından
Yani huyunu biliyorsa ara diye de yapmış olabilir . Bekle bı bakalım ne olacak gelince de hesabını sor konu ne bilmiyorum da 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,888 soru

24,161,164 cevap

335,378 kullanıcı

...