0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kizlar ist.bulda yasiyoruz biraz birikimim var ev almaya kalksam yarisindan cogunu kredi cekmem lazım maddi ve manevi olarak zorlanicam da ve kalabalikta hatta Suriye lilerin afganlilarin icinde cocuklarimi yetismeyide cok istemiyorum ev alma konusunda da bu firsat daha gecmez diğer secenegimde antalyaya taşınmak esim orada is bulabilecekmi bilmiyorum tasinirsak belkide en az bir ay bos gezicek sonrasi biraz daha rahat olucaz kafa olarak da huzurlu olucam dusundugum birsey daha var lütfen yanlis anlaşılmasın ben tesetturluyum Antalya da acik kesimin cok oldugunu duydum cocuk yetistirme konusunda nasıl iş şartlari imkanlar hakkinda bilgisi olan varmi ne yapacagim nasıl karar verecegim hic bilmiyorum fikir verirseniz cok sevinirim teşekkür ederim 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,272 puan) tarafından
Neden daha ucuz ve küçük bir ile gitmiyorsunuz? Mesela memkeletiniz neresi orası da olabilir. Veya. Çorum tokat gibi yerler
tarafından
Büyük şehirde iş imkanı daha fazla olduğu için olabilir
(181 puan) tarafından
Antalya ya ya gitme sebebimiz esimin orada yillarca yaşamış olması
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bir sene Antalya kemer tarafındaydik Rabbime şükürler olsun geri memleketime geldim hem herşey kemer de aşırı uçuk bir fiyat hemde turistik yer olduğu için caddeler de bile bikini ile gezen kişiler vardı bide mübarek yabancı uyruk Ruslar falan kadınlarda fizikte boy da maşallahı var yani :) ben bir sene daha sabredemezdim açıkçası ve gittikçe hayat pisliklesiyo imanı acidan düşününce o taraflar bana hiç iyi gelmiyor ha merkez kısımlarında elbet daha iyi kesimler var ama yine de bilemiyorum 
(181 puan) tarafından
bizim oturacagimiz kısım biraz daha ic kısım canim
0 oy
(181 puan) tarafından
fikri olan yokmu kızlar
0 oy
tarafından

Ben Antalyalıyım. Pahalı bir şehirden kaçıp başka bir pahalı şehre gidiyorsunuz :) Kiralar ya da satılık ev fiyatları uçuk burada. Sıcak ve nem çok fazla. Her odamızda klima olur ve yaz kış elektrik faturamız çok fazladır. Ayrıca turistik olduğu için pahalı bir şehir. Eşiniz orada ne işle ilgileniyor ?

0 oy
(53,932 puan) tarafından
neden illa antalya cocuk icinde sen evde nasil ogretirsen oyle gider yazlik yer oldugu icin adik coktur bizim burda bile kısacık sortla geziyo ergenler hic hos durmuyo
(181 puan) tarafından
esimin orada uzun yillar yasadi burada hic sosyal aktivitemiz yok orada daha cok ailemize zaman ayiririz diye dusunuyoruz
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım biz kumlucada yaşıyoruz burası ufak biyer ama güzel biyer çevremizde seraci tanidiklairmiz çok sebze dışarıdan geliyor asgari ücretle standart bir evde rahatlıkla oturabilirsin bende teseturluyum merkez tarafında kemer Konyaalti kepez bu tarz yerlerde açık çok am a bizim burası aile yeri ve güzel bir yer pikniğe gidebilicegin mangal yapabileceğin çok güzel yerler var
(181 puan) tarafından
bizde Muratpaşa da yasayacakmisiz orayi biliyormusun
(2,362 puan) tarafından
Evet canım şuan annem gildeydim kepez de az aşağısı diye biliyorum ama Bi alışveriş bısey olduğunda oraya gidiyorlar orası bu konuda gelişmiş biyermis kaleici diye biyer de varmış sanırım turistik biyer birde çarşamba pazarı varmış sanırım çok büyük sosyate pazarı oralar daha kalabalık biyer diyebiliyorum
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Keşke benim de öyle bir fırsatım olsa ki geçen yıl çorludan bursaya taşındım ama Antalya hayalim. Kemer baya turistik mekan o kısmını bilemicem ama benim eşim de bir buçuk iki ay işsiz kaldı annemlerle birdik onlar idare etti
(181 puan) tarafından
aslinda benim oraya gitme sebebim esimiz orada yasamis olmasi
0 oy
(7,931 puan) tarafından
antalya'nın istanbuldan farkı kalmadı ilçelerinde bile evler çok pahalı .
(181 puan) tarafından
burada oyle suan kiraciyiz ve ev sahibimiz evi satiyor
0 oy
(997 puan) tarafından
24 yıldır Antalya da yasiyorum benm imkanım olsa ben daha kıyı kesimlerine giderim burda gelen mülteciler sonrası kiralar ve ev fiyatları uctuu ucttuuu 5 bin den başlıyor 65 bin e kadr kiralık ev var 5 binler de öyle temiz bina değil herşey çok pahalı ve evet turistlik yer olduğu için çarşıda konyaaltnda vs çok oluyor açık giyinen Antalya ya bu dönem hiç gelinmez bence 
0 oy
(736 puan) tarafından
Antalya da açık kesim evet haddinden fazla çok ama herkes herkese anlayisli açıklar tesetturluye garip bakmiyor tesetturlu de açığa garip bakmıyor iş olanağı yazin ne zaman istersen bulabilirsiniz kışın da bulabilirsiniz ama tabi oteller falan yazin iş daha cok hayat orta derecede pahali ama İstanbul kadar degil ve antalyada da ev fiyatları falan fena uctu turizm sezonu turistler bir de ukraynalilar falan derken ev sahipleri aşırı acımasız ama İstanbul mu antalyamk dersen antalya bence
(181 puan) tarafından
canim inan İstanbul da oyle ve ne yedigi belirsiz tip tip bakan insan o kadar cok ki bir parka gidiyorsun kalabaliktan yer yok imkanlar da oyle herseyi cok zor esim uzun saatler calisir hicbir aktivite yok cocuklarimiza cok zaman bile ayiramiyoruz bu duruma cok üzülüyorum esimde antalyada yasadi orada zamanimiz daha cok olur diyor
0 oy
(9,912 puan) tarafından
kutahya gel sen hem kücük hem uygun hersey 
(181 puan) tarafından
canim antalya gitme sebebim esimin orada daha once yasamis olmasi
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Antalya tatil yeri biz balayına oraya gittik çok güzel yer ama çok sıcak oluyor eylülde gitmiştik ve ruslar vardı otelde hep yarı çıplak içki içiyorlardı ikide bir ama kendi hallerinde bir sorun yaşamadık biz
(181 puan) tarafından
biz gidersek eger daha ic kisim biyerde oturacagiz canim ama yinede tereddütlerim var
(1,541 puan) tarafından
Esim ne iş yapıyor otelde çalışa bilir yada bahçe yerleri var eşinin arkadaşının eşi kardeşi orada bahçe işiyle uğraşıyor çok güzel portakal ve limon yetiştiriyor
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Yıllar önce ailem ile 1 yıl kadar oturduk 2011 miydi neydi tam hatırlamıyorum otel harici bir iş bulamadık mecbur otelde çalıştık markette bile iş yoktu o dönem şimdi nasıl hiç bilmiyorum nem çok yüksek çok bunaltıcı bir havası vardı 
(181 puan) tarafından
sicak oldugunu herkez söylüyor canim
0 oy
tarafından
Senin yerin de olsam istaanbul dan çıkıp  oraya gitmem hiç   ikisi de nerdeyse aynı. Suriyeliler afganlar varsa istanbul da  Antalya da da  uktaynalılar dolu var   ve yine Suriye vawr o vat bu var.... İlla ki sakinlik faha drahatlık ucuzluk ve açık seçik ortam olmasın istiyorsan da daha mülayim kesim ler  e. Gitmelisin bence.... 

Zonguldak

Bartın

Bilecik olur 

Trabzon olur 

Yani kütahya. Olur ...  Biton şehir var  daha  rahat yaşaya bilecwğin.... 

Bi de eşin ne iş yapıo canım 
(181 puan) tarafından
kalıpçı canim Antalya ya gitmek isteme sebebimiz esimin orada daha önce yaşamış olması
tarafından
Anladım canım ama rahat olamaz sın bence yine de

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 202 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde 52pecmr (99 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 356 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde batkaaldu (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,275 soru

24,083,910 cevap

331,356 kullanıcı

...