0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hic iyi değilim son 2 haftadır bas agrılarım hep vardı 3.4 aydır vardı ama son 1 aydı bas agrısı 

Dudaklarımda karıncalanma 

Surekli bas donmesi ve sersemlik orneğim kafamı cevirdiğimde mesrla nasıl ornek veriyim birşey takılır da duzelmeye calısır ya oyle olupr gozlerim birbirine giriyor bu neden kızlar sızce  ellerimdede karıncalanma olıyor yuzumde hele cok olmaya basladı kafamın iki tarafıda aşırı basınc oluyor

6 Cevaplar

0 oy
(28,467 puan) tarafından
Bunlar oluyosa acilen neden bi nörolojiye gitmiyosun
tarafından
Gidicem canım cocugu bırakıp gidemiyorjm inanmi dahiliyeyemi gidiyim yoksa orayamı kan değerlerime bakarmı noroloji
(28,467 puan) tarafından
Direk nörolojiye gt o yönlendirsin gitmen gerekse bile
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora gitsen daha iyi değil mi? En iyi doktor bile muane etmeden birşey demem derken burdaki insanlar nerden bilsin 
tarafından
Oyle tabiki
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Aynı durum bende de vardı nöroloji bölümüne gittim mr çekildi o kadar muane oldum hiç bir şey çıkmadı KBB git dedi kulaklarında sorun olabilir dedi onda da sorun çıkmadı psikolojik olabilir dedi doktor 

Geçmiş olsun en kısa sürede nöroloji bölümüne gözükmelisin
tarafından
Allah allah zaten ben antiddepresan falan kullanıyordum bıraktım dahada arttıya
tarafından
Kulaklarımdada agrı var ama işte :(
(4,726 puan) tarafından
Kulaklarda kristallerde oynama olduğu zaman baş ağrısı baş dönmesi oluyormuş bana öyle demişti
0 oy
tarafından
Boyun düzleşmesi olabilirr
tarafından
Oylemi canım
0 oy
(2,249 puan) tarafından
Kız durduğun kabahat 2 hafta çok bile beklemişsin hemen acile bile gidebilirsin. Randevu alabilirsen nörolojiye git
tarafından
Acile gitsem ne yaparkş bacım noroloji kan alıyormu
(2,249 puan) tarafından
Tomografi çekebilirler canım, emar olabilir kana da bakılır nöroloji de kan tahlili isteyebilir tabi her bölüm gibi şimdi ben de bilemem ne yaparlar ama ciddi geldi bana şikayetlerin
tarafından
Valla kulaklarımda agrıyor işteartık vucudum yasadıgı üzüntünün sıkıntının şeyini yasıyor şuanda bıle kulaklarım cok kotu
(2,249 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer hepsi sen yakın zamanda hemen doktora git
0 oy
(97 puan) tarafından
Tansiyonunu takip et kuzum ve kesinlikle nörolojiye görün Rabbim şifa versin inşallah 
tarafından
Sagol canım benim oeki norolojı kan değerlerimede bakarmk
(97 puan) tarafından
Bakar tatlım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 315 göst.
0 oy
8 cevap 329 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evrim.34 (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,783 soru

24,188,273 cevap

336,765 kullanıcı

...