0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlumun Akdeniz anemisi var zaten ve kanı baya düşük şuan 9 olan kan 7 ye düşünce kan nakli gerekecek dedi doktor ve asla ağzına sürmüyor özellikle orijinal keçiboynuzu ve dut pekmezi aldım ama yok ya kafayı yicemm artık 13 ünde hemotolojiye götürücem gidene kadar biraz duzeltmek istiyorum ama yok ya ağzını sıkıyor açıyorum dişlerini sıkıyor ağlama krizine giriyor normalde konuşarakta ikna edemiyorz eşimle bile yediremiyoruz biraz önce yoğurtla birlikte verdim ama ayrı daha faydalı diye düşünüyorum sabahları aç karnına vermek istiyorum yok yok yemiyor 3 yaşında şuan

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yoğurtla faydalı değil aksine zararlı süt ürünleri ile pekmez yedirmek aklında olsun. 

Ekmekle falan yemiyor mu nekadarlik gerçi bilmiom da 
tarafından
Hayır cnm hiç bir şekilde yemiyor ekmekle kaç kez arada derede ağzına veriyorum dalınca ona bile uyanıyor çıkarıyor hemen
tarafından
Suyla karıştırıp icirsen meyvesuyu gibi denedin mi öyle
tarafından
Denedim cnm bir Yudum alıp bırakıyor anlıyor
-Reklam-
+1 oy
(25,180 puan) tarafından
Bu kadar düşük Kansızlık için pekmezin işe yaramasını istiyorsan günde 1 su bardağı içirmen lazım. Kan ilacı kullanmanız lazım bu değere 
tarafından
Kaç kaç gittim aldık asla yaramiyor özel devlet hastaneleri fakrli şeyler verdi onlari denedm yok çocuk doktorları anemisi olduğu için çıkmaz diyorlar yinede hemotolojiye götürücm randevumuz var
(25,180 puan) tarafından
Canım ilacın fayda etmediğine pekmez hiç etmez hemde dediğim gibi günde 1 su bardağı içse anca. Ben oğluma neler kullandım ne pekmezler ne özler ama kansızlık çıktı çok düşüktü Ferrum şurup iyi geldi sadece
0 oy
tarafından
Suyuna kat         
tarafından
Asla su rengi değişik olsun icmez
tarafından
Meyve suyunu küçük al deliği açtıktan sonra siringayla içine kat
tarafından
Aaa deniyim bakayım teşekkür ederim
tarafından
Sürekli kat ver sürekli icir kırmızı et ver sürekli kırmızı kurunerik varya onu vqr
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Pekmez i yoğurtla verme Cnm demiri kesiyor.  Kola tadını bilmiyor ise sulandir süslü bisiye pipetle koy içsin cnm
tarafından
3 yaşında cnm bıktım ya yediremiyorum asla
(6,848 puan) tarafından
Direk icmiyorsa kek vs bisilere katman lazm yada içecegine.  Mesela bnm kızım bol sulu içer pekmezi.  Vişne suyu severmi ki yada çilek mevsimi kaynat süz içine at bı kasik yada pipetli meyvesiuyuna sık enjeksiyon ile deliginden
tarafından
Deniyim cnm teşekkür ederim
0 oy
(420 puan) tarafından
Suya karıştırıp versen yemiyor mu yd pankek yap üstüne dök
tarafından
Asla yemiyor cnm suda bile denedim yok
0 oy
(409 puan) tarafından
Sulandırıp meyve suyu gibi verebilirsin, yoğurtla işe yaramıyor, limon yada portakal suyuyla karıştırınca daha etkili diye biliyorum. 
tarafından
Deniyim cnm bakicm
0 oy
(2,594 puan) tarafından
şırınga ile ver canım 5ml lik şırınga 1 tatlı kaşığı kadar zaten dudaklarının kenarından da girse yutar 
tarafından
Aaa deniycem cnm aç karnına daha iyi dimi
(2,594 puan) tarafından
evet canım daha iyi birde verdikten sonra en az yarım saat kadar süt ve süt ürünleri vermemeni tavsiye ederim demir emilimini azaltıyor ikisi birlikte
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Kolayı hiç içmediyse gel hadi kola içelim de beraber ona pekmez sulandırıp ver için. Ben yumurta haşlayıp sarısıyla karıştırıp veriyorum yoğurt süt falan emilimi azaltır onun pek faydası olmaz birlikte verilmemesi gerek yada meyve püreai yap ona kat ver
tarafından
Hiç içmedi cnm deniycem özellikle bakalım sabahları yumurtayla birlikte veriyorum özellikle önce pekmez sonra yumurta koyuyorum görünce anlamasn ağzına veriyorum ağlayıp çıkarıyor hemen
0 oy
tarafından
Yoğırda kat süte kat meyve suyuna kat
0 oy
(163,380 puan) tarafından
yediremiyorum         
0 oy
(4,882 puan) tarafından
2 fındık 2 badem 1 cevizi cam rendede rendeliyorum pekmezle karıştırıp veriyorum canım bi dene istersen
tarafından
Deniyim cnm teşekkür ederim
0 oy
(859 puan) tarafından
Puresine katıyorum ben
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Bizimki çileği çok seviyor çileğe bandırıp veriyorum
tarafından
Öyle yemiyor  cnm
0 oy
tarafından
Ben yoğurtla veriyorum iki cocugumda kızıma su katip veryom daha küçük diye oglum   da sewyr oyle
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Portakal suyu sık icine karıştır canım içir yada sulandır neyve suyu diye ver
0 oy
(2,246 puan) tarafından
canım yoğurtla kesinlikle verme doktor hiç faydası olmaz dedi. en güzeli c vitaminli yiyeceklerle vermekmiş. portakal suyu alıp içine bir kaşık katabilirsin mesela. ya da çocuğunun sevdiği meyve suları varsa onlara koyulabilir. kakaolu puding yapabilirsin şekersiz hafif soğuyunca tatlandırmak için içine pekmez koyabilirsin. 
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Ben tahin pekmezle veriyorum. Baska turlu yemiyor.
0 oy
tarafından
Süt bebek bisküvisi ceviz pekmez karıştırıp veriyorum ben 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ilaç şişesine koyun günde 4 öğün verin. Bi de burnunu sıkın  gözünü kapatsın kokusunu alamazsa yutar. 
tarafından
Deniycem cnm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 310 göst.
30 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aynur236 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.

Kategoriler

1,470,229 soru

24,083,361 cevap

331,321 kullanıcı

...