0 oy
108 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar krem renk kumaş pantolonum vardı hiç giymedim ama etiketini çıkarmıştım neyse bunu sattım alıcıya ulaşmış mesaj atmış bana ürün geldi ama iç gösteriyor diye bende alırken sormadınız sorarak alsaydınız ayrıca giymediğim için iç gösteriyor mu bilmiyordum açık renk pantolon aldınız ne bekliyordunuz dedim kumaş bilgilerini falanda paylaştım bende iki gün önce pudra renk sıfır bir elbise aldım iç belli ediyor ama beyaz içlikle giyerim ki bunun faturasını satıcıya kesmedim çünkü sormadım benim hatamdı sorsaydım ve satıcı gösterdiği halde göstermiyor deseydi haklıydım. Sizce kim haklı iade hakkı doğarmı alıcıya bu sebepten. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dogmaz, begenmeme durumunda ıade edılmez 
tarafından
Ya kuzun sormadı sorsa söylerdim neden söylemeyim ne cevap veriyim ben bu hanımefendiye peki.
tarafından
Bu ıadeye bır sebep degıldır, ıade sartlarına bakın ıstersenız ben kabul edemem de, gardropsta kabul etmez zaten
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(8,716 puan) tarafından
Kendi sormamıs tabiki hatalı olan o ben çok dikkat ederim bu konularda herşeyi sorarım
tarafından
Yok canım sormadı ya sıfır ürünü kargosu çıkışmadı diye uyguna verdim birde suçu bende buluyor tesettürlüymüş daha dikkat etmesi lazım iç gosteriyor mu diye lafını bile etmedi
(8,716 puan) tarafından
Yanii tesettürluyse zaten dizine kadar kapanık bir tunik giyebilir oyuzden arkası veya on tarafı gözükmez diye düşünüyorum
tarafından
Aynen bende öyle düşündüm gardrop desteğede yazdım zaten.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
12 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prems annesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 236 göst.
8 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 432789birgul (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,617 soru

24,186,135 cevap

336,634 kullanıcı

...