0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (2,719 puan) tarafından
2  yaşinda açtım ama hamile olduğum için doğum vss geri kapattım tutamadım zor oldu altına ediyordu neyse 1 haftadır açık hiç birşekilde bez bağlamadım klozet kapağı ve çıkması için merdiven aldım gece gündüz açık ben bana söyle ama kendin git bak lamba açık istediğin zmn gidip gel elini yıka çık hiiiç üstüne düşmedim ay çişin varmı bak söyle öyle yapınca baskı altında kalıyordu ve korkuyor ola bilir düşüncesi ile kendi haline bıraktım ilk gün alt açma kullandım baktım işiyo büyük abdestini ona yapıyo neden yapıyorsun diye sorduğum zaman anne zaten buda bez degilmi diye bana cevap verdi onu çıkardım bence sizde tamamen çıkarın evin halıları makina halısı koltuk üstleri kapattım ve oturduğu yere Alez serdim şuanda çok şükür ben atlattım dilerim diğer annelerde atlatır birde çocuğun istemesi gerek gerçekten zorla olunca olmuyor ve çok zor oluyor istediği zaman altını açtım şuan 3 yaşina 1 ay var :)) ❤️ mutluluğumuz paylaşmak istedim darısı başinizaaaaa 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın canım valla bezden kurtulunca insanda bir rahatlama oluyo gerçekten
(2,719 puan) tarafından
Sıra diğerinde bu çok kolay oldu inşallah oğlumda öyle açarım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gözün aydın canım darısı bizim başımıza :D

0 oy
tarafından
Gozun aydın balım bu bilgiler isime yariycak insallah alide hic zorlanmadim bakalim bu minnos bana neler yapacak ☺️☺️
0 oy
(8,406 puan) tarafından
Darısı benim kızın başına. 
0 oy
(632 puan) tarafından
Ay cok mutlu oldum darisi basima oglumun da 3 yasina 2 ay var 3 gundur deniyorum ama cok altina isiyor insallah kolayca ogrenir
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Maşallah maşallah darısı başıma oğlum da 2 yaşında 15 gündür uğraşıyorum yoruldum biraz süreç çok yorucu 
0 oy
(339 puan) tarafından
Benüm kızımda 2 buçuk yaşında bugün egitimde 2 ci günümüz ve bende kurtuldum alıştı 2 ci günde prensesim rabbim çok  şükür bir kolaylık verdi darısı isteyenlerin başına bu arada benimde 2 ci kızım 2 ay sonra dogacak iyi oldu çok şükür 
0 oy
(163,567 puan) tarafından
gozun aydin   

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 553 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 439 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ece0935 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,069 göst.