0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (785 puan) tarafından
Kızım 4 aylık kilosu 5800 Gr 3660 Gr doğmuştu gelişimi başta çok iyiydi sonra doktor kontrolünde doktor bu nasıl güzel bebek böyle ilk defa böyle bir güzel bebek görüyorum diye baka baka bı hal oldu kızıma ve o günden sonra kızım resmen soldu gelişimi yavaşladı galiba nazar değdi yavruma benimde sütüm azdı ve birde meme reddi oldu nerdeyse hiç sütüm kalmadı hipp organik 1 kullanıyorum mamayı ama 90 CC anca içiyor çok iştahsız ve birazda maddi olarak zorlanmaya başladık Bebelac mama ile dönüşümlü kullansam bı sorun olurmu acaba

3 Cevaplar

0 oy
(9,233 puan) tarafından
Selam bulundugum bölgeye kargo gelmediğinden bazen Bebelac alıyorum bir paket bitmeden hipp siparişim gelmiş oluyor maas yatınca 10 15 tane mama toplu alıyorum ama yetmeyince a101 den Bebelac almak zorunda kalıyorum hipp aşırı kilo yapan bir mama değil foss şişirmez demişti doktorum 9 aylık benimki 8600 falan. Ama ilk t ay her ay 1 kilo aldı ve 2460 dogdu 
(785 puan) tarafından
Canım bende zaten sırf kilo alsin diye vermiyorum mamayı ve gaz kabızlıkta yapmadı hipp mamanın içeriği güzel diye veriyorum kilosu normallerin altına düşmediği sürece sıkıntı yok şimdilik normallerde dedi kilosu ve çok şükür sağlıklı şimdi benim sütümde kesildiği için full mamaya dönünce biraz maddi olarak zorlanmaya başladık yani sizde sorun olmadı dimi Bebelac kullandığın zaman bende günde iki üç defada Bebelac veriyim diyorum geri kalanını hipp veriyim diyorum
(9,233 puan) tarafından
Günde iki mama verme canım alerji olabılırbir paket hipp bitir sonra Bebelac bitir aynı olsun besinler karısıtrsan ishal olur kabız olur Bebelac Gold ver dıyecem ama onunda fiyatı hiple yakın ben hiç emziremedi  desem geridir damla damla geldi hep mama desteklıydıl ılı ay sonrada süt gitti
(785 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim öyle yapiyim
-Reklam-
0 oy
(872 puan) tarafından
Günde kaç kere besliyoruz hep 90 cc mi alıyor 
(785 puan) tarafından
Canım iki saat arayla veriyorum 90 CC bazen bitiremiyor bile çoğunlukla 75 CC yiyor çocuk beslenme uzmanına danıştım bir ay kadar takip etti ve pediatri doktoru görmeli dedi randevu bulduğum zaman götürücegim  en kısa zamanda
(872 puan) tarafından
İlk ay değil de 2.ay üst üste kilo alımı olmazsa doktor sıkıntı diyor
(785 puan) tarafından
Canım kilo alıyor ilk ay 800 ikinci ay 600 üç ve dördüncü ay 400 Gr aldı beslenme uzmanı doğum kilosuna göre ilk beş aya kadar 800 en az 600 Gr almasını söyledi ama maalesef öyle olmadığı için pediatriye yönlendirdi inşallah bı sorun yoktur
(872 puan) tarafından
Sağlık ocağı bize en az 500gr almalı dedi 500-1000 arası idealmiş
(785 puan) tarafından
Evet öyleymiş bizimde ortalamanın 550 Gr olduğu için şimdilik sorun yok diyorlar zaten
0 oy
tarafından
Ayy yazık yavruma..dra maşallah deyin hocam deseydin. Ne göz varmış . Hipp bizde çok gaz yapmıştı Aptamil daha iyi gelmişti.drda Aptamil önerdi memnunduk.
(785 puan) tarafından
Hiç sorma canım durdu durdu ben böyle bebek görmedim dedi bende bilemedim böyle olacağını bizde ilk Aptamil denedik ama yaramadı ishal ve gaz yapti
tarafından
Bidaha giderseniz mutlaka söyle. Hatta ozeldeyse numarası varsa arayıp de. Maşallah desin nazar çok kötu bişey ya.
(785 puan) tarafından
Öyle canım doğum kilosu çok iyi olasina rağmen yavrum iki aylık bebek gibi kaldı:(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Linkin (23,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cansel7474 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.