0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar afedersiniz dün ilişki oldu ama prezervatifle ama yırtık çıktı ve az önce fark ettim ki bu gün yumurtlama dönemmiş gitti hemen ella içtim ya fayda eder dimi off ne maddi ne manevi hic birşekilde gücüm yok oğlum 2 yaşında 

5 Cevaplar

0 oy
(3,124 puan) tarafından
Canım ilişkiden 24 saat içinde içmen iyi olmuş etkisi şuan çok yüksek inşallah birşey olmaz 
tarafından
Ay insAllah canım ya baksana altta biri birşey yazmış bilgin var mı
(3,124 puan) tarafından
Hayır canım yumurtlamayı geciktirmiyor dollenmeyi engelliyor yumurtlama döneminde de kullanılır ve erken aldığın için etki eder büyük ihtimal
tarafından
İnşAllah canım
(7,827 puan) tarafından
Midyetava canım ben doğruyu söylüyorum bakarsan nettede bilgi bu şekildedir yumurtlama döneminde işe yarama oranı çok çok düşüktür
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Hayır canım ella yumurtlamayı geciktirir mevcut yumurtlamaya çare bulamaz yani yumurtlama döneminde etkisizdir
(7,827 puan) tarafından
Hayır canım bak googleda da yazıyor

Yumurtlamadan önce davranmak için ertesi gün hapının korunmasız cinsel ilişkiden sonra mümkün olan en kısa sürede alınması gerekir! Yumurtlama gerçekleşmişse ertesi gün hapı artık etki etmez ve bir gebelik oluşabilir.
tarafından
Benim yumurtama günüm bu gün dün ilişki oldu sabah hemen ilacı içtim
(7,827 puan) tarafından
Tamam kuzum yumurtalama gününde içmişsin işe yaramaz spermlerde canlı kalıyor umarm rabbim gönlüne göre verir sn herşeye hazırlıklı ol bebeğim kaç yaşında
tarafından
Kuzum 2 yaşında bebeğim ama tek başınayım gurbette hiç bir yardımım yok maddi gücümüz de yok biraz büyüsün kreşe verip çalışmak istiyordum. Tabi olursa rabbimden gelmiş derim ama insAllah ella işe yara
(7,827 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı canım olursada rabbimin hediyesidir
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ertesi gün hapı iç Cnm Ella doğum kontrol hapı die biliyorum ben
tarafından
İçtim ama dün doğurganlık seviyem yüksek yazıyor bu gün de yumurtlama günümmüž
0 oy
tarafından
Hap ictiysen olmaz büyük ihtimalle ama yine de Allah bilir 
tarafından
Ay şuan gerçekten ne maddi ne manevi gücüm yok rabbim isteyenlere versin insAllah etki eder

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bayannazik (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 400 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 543 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Meleksenaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,729 soru

24,115,212 cevap