0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
Merhaba kızlar oğlum 25 aylık bugün tuvalet eğitimi nın 7.günü oğlum gece hiç çiş yapmıyo bez bağlamıyorum yani,kakasını geldimi söylüyo yapıyo ama çiş ini asla söylemiyo ben geldiğini farkedince lavobaya götürmek istiyorum gitmek istemiyo ağliyo asla lavaboya girmek istemiyo sizce ne yapmalıyım sizce pes edip bez bağlıyım mı

5 Cevaplar

+1 oy
(54,104 puan) tarafından
sakin baglama en zorunu geceyi büyük tuvaleti ogrenmis 

kizim hala zorla gidiyo kucuk tuvaleti icin
(236 puan) tarafından
Şükür geceyi büyük tuvaleti öğrendi ama çişte takıldık kaldık çiş için tuvalete gitmek istemiyo
(54,104 puan) tarafından
canim diyorum ya kizim.3.5 yasinda bir sene oldu hala daha zorla goturuyorum ikna icin ugrasiyorum oyun tatli geliyo konus biseyler anlat kandir gotur
(236 puan) tarafından
İnan bir haftadır ikna etmekten ve kandırmak tan yoruldum sen iyi sabretmişin canım senin sabrından biraz da bana versin Rabb'im
(54,104 puan) tarafından
ne yalan soyliym sinirlendigim kizdigimda oldu goturuyodum oturuyodu yaptim deyip kalkiyodu yarisini yapip birakiyodu kucuk tuvaletinde hatta gece tuvaletinde cok zorlandik
(236 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bi süreç benimki de aynısı yapıyo yaptım diyip kalkıyo sonra altına yapıyo sinirlenmemek elde değil
-Reklam-
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Bizimde 8.günümüz çok şükür alıştı söylüyor bence bağlama iyice zor olur sürekli söyle geldi mi diye hatırlat 
(236 puan) tarafından
Söylüyorum canım sürekli götürmek istiyorum gitmiyo altına yapmak daha kolayına gidiyo
(2,981 puan) tarafından
Islak kalsın rahatsız olsun biraz öyle gezsin elbet söylüyecektir sakın pes etme o kadar uğraşman boşa gitmesin
(236 puan) tarafından
Çişini altına yapıyo oan rahatsız oluyo sonra bi bakıyorum ben bez getirip silene kadar yaptığı çişin üstünde tepinip cıp cıp yapıyo resmen sinirlerimle oynuyo bağlamıyım ozamsn bezini umarım biran önce öğrenir
0 oy
(163,446 puan) tarafından
bez baglama zor olani basarmis zaten
(236 puan) tarafından
Yok bağlamıycsm artık biraz daha sabredip öğrenmesi ni bekliycem
0 oy
(339 puan) tarafından
Canım son postumu oku Tuvalet egitimi ile alakalı belki işine yarar 
(236 puan) tarafından
Tmm canım hemen bakıyorum şimdi çok sağol
0 oy
tarafından
Benim kızım akşamları çok su içiyor sabaha bezi dolu oluyor 28 aylık. Nasıl olacak bilmiyorum. Birde tuvalete gidelim diyorum yok diyor tuvaletten korkuyor
(236 puan) tarafından
Canım akşam 9dan sonra ben pek sıvı bişey vermiyorum gecede 11 gibi uyuyo sabah 8de kalkıyo şükür hiç çiş yapmıyo.. Tuvalete benim oğlumda gitmek istemiyo sürekli birşeyler le kandırarak götürüyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 281 göst.
0 oy
5 cevap 200 göst.
+1 oy
10 cevap 297 göst.

Kategoriler

1,473,740 soru