0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Tartışırdik ben hep küfür eder bağırır etrafı yıkardım eşim gelir düzeltir di ama bn durduk yere yapmazdım bunlari hep damarıma basardı qma herkes tarafından ben suçlu olurum bunlari yaptığım için 

Zaman geçti 1 til oldu simdi kavga edince o bana ahakaret eder oldu ve ben şuan o kadr soğudum ki anlatamamsabah olsun cocuguda alıp anneme gidecem bir süre kendisini görmek istemiyorum

19 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Sen eşine değil, eşinin seni idare etmesine, hakaretlerine susmasına, yalvarıp yakarmasına aşıkmışsın. Eşin senin bu tavırlarından dolayı artık sana tahammül edemeyince de soğudum diyorsun. İlişkinizdeki saygıyı bitiren sen olmuşsun malesef. Zaten yorumlarında da hala kendi haklı görüyorsun, o yüzden en güzeli bencede gitmen. Bu evlilik çok zor yürür. 
tarafından
+++larem  valla senin yorumlarını çok beğeniyorum ağzına sağlık
tarafından
uyuyor fikirlerimiz çoğunlukla. senin de yorumların öyle benim için.
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye kavga ettiniz anlatmak ister misin 
(356 puan) tarafından
Birsey dedi bende yalancısın dedim iki lafından biri yalan dedim vay efendim nasıl böyle dermişim hakaretler yazdı yani günümü mahvetti eve geldik çocuğun üstünü topladım anneme gidecem bi kac gun dedim kolumu cekti saçımı cekti sen git çocuğumu götüremezsin diye.eskiden kapıda yalvarırım gitme hayatim vs derdi şimdi hersey degdeğiştm.bn suçlu olsamda bana bunlari yapamaz çok gücüme gitti
İsim konusunda tartıştık onceden nişanlı olduğunu öğrendim yüzüne varamadım vs bnde biriken çok şey var yalancı diye onların birikimiyle yazdım zaten
0 oy
(652 puan) tarafından
Eşini sen alıptırmışsın. Ne malum sende o sözleri ederken eşinin senden soğumadığı.
0 oy
tarafından
Belli bir seviye olmalı o seviyeyi sen baştan koruyamamışsin eşini pek suçlu bulmadım iki tarafta dikkat etmeli denge olmazsa evlilik olmaz
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Insaninda sabrının sınırı var canım.  Sen bağırıp küfür ederken iyiymis simdi me oldu. Bide biyle düşün . Hayatta en nefret ettigim sey küfürdur insan sevdigine nasıl küfür eder anlamis degilim
(356 puan) tarafından
Ben durduk yere mi yPtim bunlari bana baskı yaptı zaten iyi bir dönemde değildim ee simdi ne oldu madem suçlu bendim ben düzeldim o niye başladı madem dayanamadı diyorsunuz o da patladı. En başa dönelim ben durduk yere mi yapıyordum
(3,952 puan) tarafından
O zaman oturup güzelce konusun canım.  Sonucta bi ömür geçireceksiniz
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Evlilikte en zor şey saygının bitmesi küfür hakaret başladı mı saygı kalmıyor saygının olmadığı yerde sevgide olmaz 6 yıllık evliyiz herkes gibi tartıştığımiz oluyor ama ne hakaret ne küfür nede yüksek sesle bağırma olmadı aramızda .
tarafından
Kız aynıyız vallah zaten bırak kavga kufurlesme eşimin yüksek sese hiç tahammülü yok normal zamanda bile kızımı severken ölürüm sana ben diye bağırınca bağırma diyorum bak bağırma hayatım diyor :):) ama saygı olursa evlilik devam eder bence
(1,313 puan) tarafından
Aynen banada surkeli diyor ne olursa olsun sesimizin tonuna dikkat edelim diyor
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Roller değişmiş. Bu durumu normalleştirmişsin hatalı davranmışsın. Biraz ayrı kalın. Bi anne olarak kendini törpğle öyle dön evine. Kadının bağırması falan aslında olmuyor çekilmiyor. 
(356 puan) tarafından
Detaylı anlatmadigim için mi suçlu oldum ben kar kış demedim herkes gitme dedi annesinin hqstanendede  cenazede de hep yanlarindaydim doğuma 4 gün kalana kadr hergun onlardaydim son zmnlarda gelmiyim artik duramıyorum dedim ama gittim sonunda gorumceler üzerime saldirdi saçma sapan şeylere takılıp kisaxa acilarini benden çıkardılar  doğuma girerken abuk subuk konuşup canımı sıktılar herseye sustum ***** gibi gittim barıştım onlarla eşim üzül.esin diye annemin ismini koycam diye de benle kavga erti ya benim annm olumsuz değil acısına saygım var ama bnde annm ölse koymam adını sahsen ben karsiyim bu tarz şeylere o kadr çok ağlattı ki beni sonunda koydum zaten düğün yapmadık annesi istemiyo diye tüm bunlarda ben agresif olmuşum küfür etmjsimde ne olmuş sonunda bida yapmicaz diye sözleşmesi güya ya bnmde ilk çocuğum ilk hevesim hersey burnumdan geldi malesef hayat devam ediyo
(356 puan) tarafından
Evlendiğimde burdan gitcez diye söz ve3di bana vunku ben yaşadığımız şehirde hiç mutlu değildim evlenmicektim sahsen sevsem de sevmesem de ben burda mutlu değilim deidm tm dedi kandırdı herhun isten geldim işin sıkıntısı ve burda durmayı istememe sebeplerimle karşılaştım yine gitmek istedim yine kavga vsss ooooo elde edene kadarmış kapımda yattığı günleri öyle çabuk unutmuş ki oda bana bunu alıştırmısti mesela
(1,929 puan) tarafından
Evliliğinizi imtihan haline getirmeyin. Olan olmuş nolur artık zamanı geriye getiremeyeceğine göre önüne bak.kendini mahvetme. Ayrı kalın sakinleşin olmuyorsa zorlamayın.
(356 puan) tarafından
Bn geçmişin sıkıntı sını atamadığım için suan yaptıkları batiyo bna beni dun öyle bir bunalttı ki anlatamam olana değil hissettiğimi bakıyorum belkide hKlisin bnm sinirim geçmedi daha
(1,929 puan) tarafından
Yüreğin soğutmalı. Konuştukça bağırdıkça kavga artacak. Öfkelisin kinlisin o kadar belli ki.
Ama sakinleş konuşma muhatap olma tartışma bırak o derdine düşsün.
0 oy
tarafından
Belki de sen bu şekilde davranarak adamı çoktan soğuttu kendinden o da o yüzden artık alttan almıyor.sende alismissin onun alttan almasına alttan almayınca da soğudum oluyor.degisik gerçekten 
0 oy
tarafından
Yüz göz olmuşsunuz resmen aranızda saygı kalmamış 
0 oy
(3,011 puan) tarafından
Yani kocan gelip ara düzeltiyor ve yılda birbirinizden mi sogudunuz 
0 oy
(163,446 puan) tarafından
bu kavganin sebebide onemli ama
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Çok sinirliyimdir cabuk kızarim bağırır cagirim ama evlendim evleneli esime tek küfür etmis insan degiligimdir çok büyük kavgalarımızda oldu ama kendimi sakinlestirebildim küfürü bırak g.rezakali bile dememisimdir ki küfür etcem daha en basinda normal bi evliliginiz yokmus sizin bana tuhaf gelen kadın bi sekilde küfürü kaldirabiliyor da esin nasil kaldırmış küfürü anlayamadım seni sakinlestirmesi bile tuhaf alışkanlık haline gelmissizde simdi o hakaret ediyor ama sen.kaldıramiyorsun bu evliligi yürütmenin pekte bi anlami yok bence saygının olmadığı yerde askta sevgide olmaz
0 oy
tarafından
Ne ekersen onu biçersin 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Erkek gibi davranmisdin.ne erkeue ne kadina yakismaz 

Ama kadina hic yakismaz oyle erkek gibi kufur edib yikib dokmesi.esinde kadin gibi gelib toplamis.yani tersine olmus sizde.ama erkeyede yakistormiyorum oyle yik dok kufur et .
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Ee sürekli yap yap eşinizde insan oda sizden soğumuş demk ki burnundan getirirsn bir yılda çok bile dayanmış 
0 oy
(54,106 puan) tarafından
ee sen kufur ederken iyide adam edince mi kötü oldu bir yilds ne çabukta yüz goz olmussunuz este olsa herkes haddini bilmeli nasilsa gelip barismak isteyecek benu birakamaz diye de hakaret edilmez ki boyle boyle birikir bunlar
0 oy
(132 puan) tarafından
Roller değişince kabullenmesi zor olmuş gideceğim deyince yalvar yakar gitme hayatım diyen adam gitmiş yerine sizin gibi biri gelmiş zormuş değil mi ?
0 oy
(2,900 puan) tarafından
Saygıyı. Bı kenara bırakalım da bı kadının ağzına küfür yakışır mı ne kadar yakistirabiliyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 611 göst.
19 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 291 göst.
0 oy
26 cevap 1,134 göst.

Kategoriler