0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar karşınızda alayci Gülen sizin sinirden kafanizi duvarlara vurmaniza sebep olduğu halde dalga geçer gibi davranan birine nasıl davranmalı ki o kişi de benim gibi perişan olsun. Bu kişi eşim evet bilen biliyor. Ayrıl boşuna uğraşma demeyin bir yıllık evliyim ayrilamam başka yolum yok katlanmak zorundayım baba ocağında da huzurum yok gidemem oraya. Ben ne yapayim ki bu adam sinirden kudursunn o kadar sinirlendiriyor ki beni karşımda gülüyor daha çok sinirleniyorum kafamla kapiyi kırdım deli diyor sonra evet deliyim delirdim kafayı yedim. Beni eleştirmeyin üç aylık bebeğim var ona iyi bir anne olmaya çalışıyorum o görmeden yaşıyorum her üzüntümü ama o gözümden anlıyor ben artık sinirlenmek istemiyorum bu adam beni sinirden ÖLDÜRECEK. (SİVRİ DİLLİ ELESTİRİLERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYİN İNSAN GİBİ YORUM YAPIN LÜTFEN)

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Napsın adam haklı
tarafından
Adam haklı mi eşim ben üç aylık bebegimle yemek yapmisim getirdiği ekşi keçi yoğurdu ile yoğurt mayaladim kendi getirdi ben mayaladim ama o mu haklı düşün ki bir gemek yaptın ama karşındaki insan durmadan elestiriyor durmadan igneliyo gerçi sana niye laf anlatiyom çektiğimi Allah bilir
tarafından
Keçi yoğurdu ne alaka
-Reklam-
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Görmezden gelirim. 1 kelime bile muhattap olmam o yokmuş gibi davranırım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 428 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.