0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından
Kizlar kizim 1 yasinda sabahlari haslanmis yumurta yada pismis yumurta yiyor süt ile birlikte ara ogundede salata yiyor ama su ile meyveyi cok tüketiyor esim diyorki cocugun beslenmesi cok duzensiz zararli cok meyve yemek oylemi sizce yemekte yiyor ama sadece patates yemegi baska yemek surmuyor agzina 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet düzensiz hani bu çocuğun sebze yemeği hani eti hani corbasi
(12,051 puan) tarafından
Buket normale döner cnm zamanla ama benmiki hçbir zaman yemedi yemiyor her zamanki hali
(12,051 puan) tarafından
Maşşallah Allah ağzını boş bırakmasın yesin bol bol :)
tarafından
Kız benimm oğlan alt iki dişi çıkarmıştı ya şimdi üstteki orta dislerr değil yanlardaki dişler çıkmak üzere
(12,051 puan) tarafından
Oo herşey yer o artık :)) bizimki 11 aylıkken ilk dşiini çıkardı çok zorlanıyoruz hala ek gıdaya
tarafından
Çok huysuz cokkkk köşedeki dişlerin ucu gözüküyor neden ortadan değilde köşeler cikti
-Reklam-
0 oy
(2,422 puan) tarafından
9 aylık kızımın düzeni var. Her hafta tavuk, et, kuzu kıyma yer. Sebze yemekleri yer ve her gün çorba içer. Olmaz öyle tabi ki, her gun 2 kase kendi yaptığım yogurdu yer.
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Sade salata meyve olur mu. Sebze yemeği çorba kıyma yoğurt bunlarda olmalı. Benimki 11 aylık. Henüz mamayı kesmedim 1 yaşında kesicem. Sabah uyanır uyanmaz mama içer 4 saat sonra yumurta peynir pekmez bebe bisküvisi tereyağ zeytin meyve hoşafı ceviz bunları karışım yapıp yediriyorum 3-4 saat sonra çorba yemek ne varsa onu yediriyorum 2 saat sonra da yoğurt yediriyorum akşamda tekrar mamasını verip yatırıyorum. 1 yaşından sonra bir öğün daha yemek koyucam beslenmesine gece yatarken de süt yada kefir denicem.
(2,586 puan) tarafından
Canim benim kizim dis doneminden sonra istahsiz oldu ve bu dediklerimi bile asla yemezdi simdilerde basladi yemege aç biraktim yine yemedi o yemeklerden
(3,192 puan) tarafından
Yavaş yavaş alıştır nasıl alışırsa öyle gider. Benimki de diş çıkarırken huysuzlandi ama pes etmedim 3 altta 4 üstte 7 tane dış çıkardı 8.yolda hala da  huysuz ama fırsat vermiyorum itiraz etmesine düzen oluşturduğum için ne verirsem yiyor. Sadece fazla büyük parça yemiyor çatalla eziyorum
0 oy
tarafından
Kuzum ilginç olan ne biliyor musun ben her sabah oğluma avakadosundan tut gürcistandan getirdiğim bala kadar hazırlıyorum günde en az 2 çeşit çorba sebze et tavuk her gün düzenli yediriyorum gece sütü birazda meyve veriyorum ama benim oğlum ayda 2 kez antibiyotik kuşlanmak zorunda kalıyor sürekli grip sürekli hasta komşumun bebeği var kimi zaman kahvaltıda sadece bisküvi yiyor elinde sürekli meyve kimi zaman sabahtan akşama ladar sadece muz portakal yediğini gördüm ama maşallah diyim bir kere mi burnu aköaz bir çocuğun bir kere mi hasta olmaz maşalllahhh hiç olmadı 
(2,586 puan) tarafından
Benim bebegimde oyle masallah kiz valla ama keske yese bak kabak aliyorum sebzelerden aliyorum pazardan yok yemiyor zorla veriyorum agzina kusuyor
0 oy
tarafından
Doğru demis. Kuru bakla , kırmızı ve beyaz et yok. Yiyorda sebze. Bunlar büyük eksiklik. Kalsiyum için yoğurt ?
0 oy
(547 puan) tarafından
Ben hiç bişey yediremiyorm sürekli başım ağrıyor yemiyor diye uzuntuden
(2,586 puan) tarafından
Ayni bende oyle ne yaptiysam yok ciglik cigliga evde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
+2 oy
28 cevap 525 göst.
18 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,469,014 soru

24,066,836 cevap

330,409 kullanıcı

...