0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kızlar ben evleneli 6 sene oldu annem çeyizime bunu almış ben görmedim kırılmasın diye ilk zamanlar örttüm bir iki kere falan ama gelinlik gibi :D bidaha kullanmadım hiç öylece duruyor iki tanede yastık kılıfı var bunun nasıl değerlendirebilirim satayım desem kimse almaz 

5 Cevaplar

0 oy
(3,004 puan) tarafından
Niye kimse almasın o tarz seven isnalar var dolaba gardorps a falan yükle illaki alan olur 
tarafından
Öyle mi diyosun canım kaça gider ki bu yastık kılıflarıyla beraber
(3,004 puan) tarafından
Yaz oraya yatak örtüsü diye fiyatlara bak cnm ona göre yükle sende
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Dolap a falsn yükle kuzu zevk meselesi beğenen mutlaka olur
tarafından
Sanmıyorum canım ama kaça gider sence bu
(4,658 puan) tarafından
Sen yükle mesela farazi bi fiyst yaz mesela 150 de. Sonra örneklerine bak ortalama fiyatı yazarsın düzenlersin.
(4,658 puan) tarafından
Dur ya bi bakam ben
tarafından
Tamam canım sağol
(4,658 puan) tarafından
Hızlıca baktım da 125 falan yaz 100 veren olur ne biliyim bak işlemesine göre hani çok da ucuza gitmesin ama. Çok çok beğenen olursa 3 e 5 e bakma. Yani ben olsam öyle yaparım.
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Aynen kimse almaz benimkide 8 sene oldu alinali ama öle kabarık abartılı bişey almamıştım ona rağmen kullanmıyorum aşırı gereksiz bişeymi yaa duruyo benim öle misafir vs gelince seriyorum ama benimki biraz daha sade model
tarafından
Kuzum ben görmedim alırken bide bana kalsa almam böyle örtü sevmiyorum ben direk kışın Battaniye yazın nevresim örüyorum ama annem kırmak istemedim bişey demedim
0 oy
tarafından
O zamanlar çok modaydi kiz bunlar hele seninkinin süsü az bile :)
tarafından
Valla öyleydi kuzum ama gelinlik gibi baksana ben sevmiyom bu tarz şeyleri annem heves etmiş almış kırmayayım hadi dedim örttüm bikaç kere :)
0 oy
(163,411 puan) tarafından
alan olur kiz     
tarafından
Sanmıyorum canım ama deniyim bakalım şansımı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 315 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
20 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minigimm (2,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
18 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yss123! (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,761 soru

24,090,054 cevap

331,699 kullanıcı

...