0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (708 puan) tarafından
Arkadaşlar 1 yaşındaki bebeğime karşı odaya yer yatağı yaptım beşiğinde uyumadığı için bu gecede hava çok sıcak olduğu için babası balkonun kapısı açmış,diğer balkon kapıda açık kalmış, oğlumda üstünü açmış 1 saat kadar mı artık daha mı fazla daha mı az bilmiyorum ceryanda kalmış ya kendimi çok kötü hissediyorum inşallah hasta olmaz değil mi ya oturup ağlıcam:((((

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah hasta olmaz 
-Reklam-
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Bişe olmaz ya inşAllah. Ama cereyanda kalmak resmen vücudu kitliyor ya. Biz bile kalınca tuhaf oluyoruz
(708 puan) tarafından
Ne yapsam ki önlem olarak, daha önce hiç böyle pişmanlık duygusu hissetmememiştim, küçücück bebek:(
(3,421 puan) tarafından
Pişmanlık duyacak birşey yok havalar ısınıyor normaldir ya ama yerde yatırma yerde daha çok kalıyor
(708 puan) tarafından
Beşiğinde yatmıyor ki çok fazla dönüyor mecbur kaldım yer yatağına
0 oy
(2,515 puan) tarafından
İnşallah olmaz canim
0 oy
tarafından
Hava çok sıcak bir şey olacağını sanmıyorum,tabii esmiyorsa.dun akşam bende oğlumu uyuttuktan sonra odanın penceresinin açık olduğunu görmemişim balkon kapısını da açtım,biraz öyle uyudu.ama o kadar sıcak ki evhic serinlememis bile 
(708 puan) tarafından
Evet bide bizim diğer balkonun kapısıda açık kalmış,arada kalmış yavrum hafif serindi sabah olduğu için
tarafından
Bir şey olmaz inşallah canım
(708 puan) tarafından
İnşallah ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 336 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 509 göst.
0 oy
12 cevap 539 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
1 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,419 soru

24,183,283 cevap

336,466 kullanıcı

...