0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yıkama işini nasil yapıyorsunuz annemin zoruyla normalde misafir için ayrı ayrı yapılır ben izin vermedim sadece baza için yatak yastık yorgan yaptı birde oğlum için küçük yatak yastık yorgan vs. Yaptı oğlum gece hepsinin içine ettiği için bende mecbur temizlemek istiyorum ama hamileyim hiç yapacak Halim yok geçen sene Allah razı olsun annemle teyzem yaptı her sene annemi yormak istemiyorum yikatsam iyi yaparlar mı bilmiyorum siz nasıl yıkıyorsunuz

6 Cevaplar

0 oy
(3,457 puan) tarafından
Annemin var annem evde yıkıyor 
tarafından
Legende mi yıkıyor cnm benim yerim yok makinede yıkadım bir kaz kez yastığımi
(3,457 puan) tarafından
Evet sokup leğende yıkar kurutur tekrar doldurur
-Reklam-
0 oy
(9,930 puan) tarafından
Yorganı yastıgı dokeceksın legende yada makınaya atıp cuval içinde yıkayacaksın canım sonra onu balkona sericen kuruyacak sonrada iğde dalıyla vuracan hızlı hızlı kabartmak ıcın ya da tek tek elıne alıp tiftiklicen.sonra doldurucan tekrar.
0 oy
tarafından
Ayyy benim kaynana 3 gündür uğrasıo canı çıktı. Leğende su doldurup çiğnediler sonra süzdürüp döktüler güneşe ters yüz etti sürekli kurumasına yakın hafif nemliyken de dövdü oklavayla iyice kuruyunca doldurdu kılıfa dikti 
0 oy
tarafından
Yün yikayanlar var canım. Evlerde yıkayıp kurutanlarsa var parasıyla. Birde bu yun yorgan yapan kişilere sor onlarda yapiyor
0 oy
(124 puan) tarafından
Kuzum patates çuvalına koy yünlerini 30 dk aç 1000 de sıktır yumoş kullan birde yumuşatın sert çıkar yoksa sonra kurut 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Yastığı iç kılıfı ile deterjansız makinede yıkıyorum balkonda çırpıyorum. Yorgan zor olur evde ama. Yıkamacılar yorgan yıkıyor ona verebilirsiniz. Çünkü bütün yıkasanız iz kalır sökseniz daha zor

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 164 göst.
10 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (4,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (4,213 puan) tarafından soruldu
+2 oy
68 cevap 1,998 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (2,517 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 576 göst.

Kategoriler

1,454,147 soru

23,866,719 cevap

320,707 kullanıcı

...