0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (79 puan) tarafından
Kizlar   adetim 8 gündür geciyor  ama yaklaşık 2 haftadır  akıntım var ve  3 gündür kaşıntıda başladı muhtemelen enfeksiyon kaptım bu adet gecikmesine sebep olabilirmi

4 Cevaplar

0 oy
(674 puan) tarafından
Test yaptinmi canım hamile olma ihtimalin yokmu.enfeksiyin bukadar geciktirmek hamilesin bence
(79 puan) tarafından
Test yapmaya pek cesaretim olmadi açıkçası bebeğim 10 aylık biraz korkum var :(
(674 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.benimde kızım 7 aylıktı ben iki aylık hamile olduğumu öğrenmiştim.simdi iki yaşında oda doğdu.varsada bsey olmaz hayırlısı buymuş demeki diyeceksin.test yap için rahatlar çok iyi anlıyorum seni ama varsa vardir.en azından yoksa ona göre önlemini alırsın.korkma boşver beraber büyürler güzel bsey aslindA:)
(674 puan) tarafından
Merak ettim şimdi bende :)  sonucu bildirirmisin bana :))
(79 puan) tarafından
Rabbim evlatlarinizi bağışlasın size :) hayırlısı olur inşallah test yaptığımda yazarım tekrar
(674 puan) tarafından
Sağol cnm.seninde insallh.hamileysende sakın takma kafana evlst nimetir.zaten ilerde yaparim dyosaydin boşver aradan çıkmış olur.beraber büyürler.sende önlemini daha sıkı alırsın doğumdan sonra.hamile degilsendr adetin bittince daha güvenli bı önlem al.bende her ay aynı korkuyo yaşıyorum.sira aldım gidip bağlaticam.benim tehlikem var çünkü.doktir bidaha yapma dedi.normalde keyfiye bağlatmak günah oyuzden.hakkinda hayırlısı olsun cnm insallh :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamile de olabilirsin 
0 oy
(674 puan) tarafından
Cnm haber etmedin hamilemisin:)
0 oy
tarafından
Enfeksiyon adet gecikmesi yapıyo benim de 9 gün geçikmişti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
16 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
26 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikhisiyati (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,313 soru

24,070,691 cevap

330,637 kullanıcı

...