Her zaman hayal kırıklığı yaşıyorum. Kafa yapimiz denk degil çünkü o farkli birisi ven farkli... Bi sorun yok tartışma vs yok suan ama istediğim hayatı hep başkaları yaşıyor ve ben bunları gördükçe evde kafami yastığa gömüp agliyorum mesela yan komsumun ber aksam eşiyle kahkahasini duyarım o saatlerde benim esim iste olur (esnaf çünkü) benim niye hayatim oyle degil diye ağlarım. Bi diger yan komşum kisin balkonda sigara içerken görmüştüm kızımla yaşıt kizi var ailece kar oynamaya çıkmışlar adam tuttu eşini belinden kucağına alıp kara atti kahkaha attılar falan irda da bi ic cektim uzuldum. Biz hic biyke seyler yaşayamadık mesela esim gezmeye götürür sohbet muhabbet yok para harcar bana falan ama ben beklentilerimi söyleyince Gökçen ben sana asla yaranamam diyor. Duygusal baglarimiz kesismiyor. Ya beni farkli şehirlere gezmeye goturmek yerinde kendi balkonumuzda Bi kahve içip guzel sohbet etsek yemin ederim.daha cok mutlu olacağım ya ama anlamıyor :( az önce de su videoyu gordum yine agladim çünkü imrendim çiftlerin kafa yapısı ne kdr uyuşuyor diye amac saçmalamak degil birlikte aynı şeylere gülüyorlar mutlular ama biz oyle degiliz :(( videoya bakin buna agladim yaa inanır mısınız. Ağlanacak birsey mi? :( https://vt.tiktok.com/ZSdgL3AqN/?k=1
Ah be gokcen ah beee
Sen bensin 1 saat once senin bahsettigin konularin aynisini tartistim ben 1 saat agladim oda dondu arkasini yatti yemek yer bi oyuna girer yatana kadar sonrada ben yatiyorum der bugun dedim ilgi sevgi istiyorum bilmem ne agladim sonrada bana sen cocuksun dedi oyle iste
ben boyle dusundugumde su soz gelir aklima " dikkat et icinde memnun olmadigin bu hayat, belki baskasinin hayalidir " belki zamaninda esinle baskaso bu hayali kurmustur ya da esiyle mutlu olan da gezemedigini dert ediyordur.. insanoglunun derdi bitmez, esimin de dedogi gibi erkekler yapar yapar en sonunda sen ne yaptin ki derler bosver baskalarina bakma var olan hayatini guzellestirmeye calia
1,493,294 soru
24,399,202 cevap
349,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın