0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Tayınımız ağrıya çıktı. İzmir'den ağrıya taşınacağız. Çok moralim bozuldu İzmir sıcağından ağrının soğuğuna alışmak zor olcak. Ağrı da yaşam nasıl fiyatlar uygun mu kiralar nasıl yapabilecek sosyal aktiviteler neler gezilecek nereler var vs vs yaşayanlar anlatır mi biraz 

4 Cevaplar

+1 oy
(866 puan) tarafından

Çevreden anlatıldığı gbi kötü bir şehir değil yazları sıcak kışları soğuk bir memleket tek soğuğuylada değerlendirmek yanlış oradaki insanlar nasıl yaşıyor doğal gaz var sobası bsr ne bilm sokakta değiller sonuçta, millet parkı var çok güzel,cumhuriyet cad var herşwyi bulabilirsin bir avm gbi iş merkezi var  sineması lokantası pastanesi restorandı yani isteyen istediği şekilde değerlendir bilir zamanını, önemli olan gittiğiniz şehri sevmek gerisi bahane bir ağrılı olarak söylüyorum canm memleketim :D

-Reklam-
0 oy
(995 puan) tarafından

Ben agriliyim.dogubeuazittliyim .ana Bursa'ya evlendim.yazin çok güzel serin.kisin ağrı biraz soğuk..kiralar buralara göre daha iyi..ben olsam seve seve giderdim.:(

(866 puan) tarafından
Kız Bn merkezdenim inan evlendim öyle bazide geldim oda İshak Paşa sarayını görmek için
(995 puan) tarafından
Merkezde misin sen
(866 puan) tarafından
Ailem merkezde, Bn malatyada yaşıyorum evlenince eş memleketine geldim :)
(995 puan) tarafından
Bende öyle canım.evlenince Bursa'ya yerleştim
(866 puan) tarafından
Doğu olunca herkes ay soğuk diyo sanki başka memleket te kış olmuyor gbi davranıyorlar sinir oluyorum dağ başı değil sonuçta herşeyde var daha ne bekliyorlar anlamıyorum
(995 puan) tarafından
Aynen bu sene Bursa'da donduk kışın.simdide sıcaktan bunaldık:((
(866 puan) tarafından
Malatyada aynı bir gün çok güzel güneş ertesi gün buz gbi, bu sene aşırı soğuktu bnm ev sobalı inan ki diğer taraflar 3 par ak kalınlığında buz tutmuştu camlar
(995 puan) tarafından
Valla soğuğa razıyım buranın yazı çekilmez, aşırı nem sürekli terliyorsum.cocuklar hep yapış yapış terden
(866 puan) tarafından
Denize yakınsın ya ondan nem çok, ağrıda hiç olmazsa dere ye giriyorsun köyde burda derede yok ki yüzelm :)
(995 puan) tarafından
:)) hahaha
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Bende ağriliyim merkeze mi gelicen
0 oy
tarafından
Yazın soguk degilki canim moral bozacak bisey yok. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eylem Asya (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
27 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frover (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,855 soru

24,078,146 cevap

331,047 kullanıcı

...