0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
23 aylık kızım 1 aydır ishal.doktora götürüyorum gaita tahlili temiz çıkıyor.  Azı dış çıkarıyor ama bu kadar sürmesi normal değil diye biliyorum. Doktor serum bağlıyor,  tahlil temiz distir diyor gönderiyor.cocugum 2 kilo verdi surati bembeyaz sabahtan beri doktor araştırıyorum kafayı yedim artık başına gelen var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından
Probiyotik damla vermedi mi doktor
tarafından
Hayır canım çinko verdi mide bulantısı için sürüp verdi  birde reflor verdi. 2 kez servise 1 kez acile götürdüm
(13,672 puan) tarafından
Probiyotik olmadan iyileşme süreci uzar neden vermedi acaba eczaneden siz de alabilirsiniz canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Probiyotik desteği saglayin mutlaka 

Yoğurt yedirin bol bol 

Patates pirinç muz bunlarda ishale iyi gelir 
tarafından
Çok teşekkür ederim.  İştahı yok yedirmeye çalışıyorum ama fayda etmedi maalesef
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Patates haşlayın püresini yapın makarna haşlayıp yedirin muz ezip verin pirinç unundan muhallebi yapın muzla karıştırıp verin ben hep bu şekilde yapıyorum fayda ediyor
tarafından
İnanın hepsini yaptım bana misin demiyor
0 oy
(829 puan) tarafından
Ya benimkide 3 gündür ishal salgın varmış doktora götürdük bugün ilaç verdi kusma devam ederw3 getirin serum takarız dedi gerçekten çok zor Allah şifa versin cocuklarimiza
tarafından
Size de çok geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 218 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
2 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,040 soru

24,424,241 cevap

351,779 kullanıcı

...