0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,147 puan) tarafından
Kızlar kusuruma bakmayın korkudan ne yapacağımı bilemedim oglum 3 gündür ateşi çıkıyordu yazmıştım burayada ilk gittiğimiz doktor diş dedi sonra gittik o enfeksiyon var antibiyotik başladık evde bugün 2.gün ilk kez böyle terledigini gördüm Üstünü hep çıkardım uyudu beşiginde anne yanı yatagı var su oldu ilk çiş yaptı sandım bezi sızdırdı sandım ama tertemiz su oldu kötü birşeymi bu acaba elim ayağıma dolandı ya ne yapsam akıl verin cahilim ilk çocuk diye 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Enfeksiyonu terle atar balgamla atar balgamli buyuk cisle atar somra kusar da olabilir hepsi korkma surekli degistir ustunu sen 
(2,147 puan) tarafından
Kusma balgam yok mihri ya enfeksiyon var terlemesi iyidir dimi korktum öyle görünce korkudan uyandırdım çocugu birde şimdide saçımı çekiyor Üstünü ince giydircem zıbın falan
tarafından
Asko zaten hava cok sicak hem hastalik hem havanin hali normal okadar terlemesi bi uyandim ben bile cok terlemisim bi sekilde atacak o enfeksiyonu
(2,147 puan) tarafından
Teşekkürler canm
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bende hasta olduğumda ve ilaç kullandığım da terle atarım hastalığı canım belki ondan. Öyle olmuş olabilir ama tedirginsen bir götür tekrardan geçmiş olsun kuzuya
(2,147 puan) tarafından
Uzak ya 1 bucuk saatlik mesafe çocuk acili ins ya terlemesi
0 oy
(164,113 puan) tarafından
gecmis olsun postu cikariyim
(2,147 puan) tarafından
Teşekkürler sevdam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,983 puan) tarafından soruldu
0 oy