0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından
Bugun arkadaslarla oturuyoruz ama iki gundur nasil gerginim ofke krizleri falan geciriyorum basit seylerde, herseye tahammulum 0. Dedim ki gezegenlerde yine bisey mi var retro metro tepetaklak oldu sinirlerim dedim bu arada 4 aylik hamileyim. arkadasim da dedi ki normalde regl oldugun tarih mi yaklasti? O yuzdendir dedi. Ben de evet dedim sahiden de hamilelikten once bu aralar regl oluyordum. Hormonlarin degismistir dedi  Ama bana sacma geldi. Sonucta zaten hamilelikte basli basina hormonlarin dengesi degisiyor normale gore ve artik regl olmuyoruz neden regl oluyor gibi hormonlar degissin? Siz de kendinizde boyle gozlemliyor musunuz hamile olsaniz da eski regl donemlerinizde gerginlik sinirlilik oluyor mu?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabi olabilir. Hamileyken regl döneminde ağrı da olur genelde inada dikkat et :)
(481 puan) tarafından
A cok ilginc ya teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malasef oluyor canım 34 haftaligim sadece öfke patlaması değil duygusallasiyorsunda gecen kızımi okuldan almaya gittim istiklal marşı okunuyor ben ağlıyorum böyle saçma duygular içindeyim 
(481 puan) tarafından
Anladimm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
12 cevap 765 göst.
6 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulnazyilmaz (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,738 soru

24,173,572 cevap

335,993 kullanıcı

...