0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Kızlar oğlum 16 aylık konuşamıyor henüz anne baba dede mama falan diyor başka bişey demiyor oğlum çiş nerde dediğimde özel bölgesine dokunuyor bezin üstünden doğru yani başlamalımıym başlarsam nasıl yol izlemeliyim lazımlık mı almalıyım yoksa alaturka tuvalet mı klozet mi bilemedim kızlar hangisi kolay olur yardımcı olursanız sevinirim ben kendimi bu süreçte hazır hissediyorum ama oğlum daha küçük çişini söylemez çünkü konuşmuyor benim mi sürekli tuvalete götürmem lazım 

4 Cevaplar

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnce erken cnm.
(1,368 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bi arkadaş ben 14 aylıkken başladım demişti çocuğu 16 mı 17 aylık falanmış bez takmıyormuş alışmış bende bi umut başlayayım demiştim
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
O sürekli tuvalete götürüyordur sürekli götürecek misin sonuçta cocuk ifade edemez alışsa bile eevamli bıkmadan götüreceksin.Bence 1 yil daha bekle.Çocuğun ifade gücü ve mesanesi gelişsin acelesi yok.Benim eltimin kızı 40 aylık çocuk daha öğrenmedi konuşuyor ama bu ay sonu egitime başlayacak.Bende öğrettiğimde çocuğum 33 aylikti.
(3,895 puan) tarafından
Üstelik mesanesini tutamadığı için kaçırır hastayken kaçırır gece kaçırır.
(1,368 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(3,895 puan) tarafından
Benim görüncem cocuguna cok baski yapti çocuk tuvaletini 2 yasina girmeden ogrendi ama psikolojik olarak gece kaçırıyordu dusun bnm cocuk gecen yil ogrendi benimki kaçırmıyor bana diyor ki nasil ogrettin cocuga cok baski yapiyor gorumcem neyse cocugu benimkinden 1 yas büyüktü 4 yasindaydi hala gece kaciriyordu 5-6 numara bez bagliyordu cocuk 5 yasina kadar kaçırdı yeni birakti bezleri bize verdi bende kızımın kardeşine kullandim.
(3,895 puan) tarafından
Denem o ki illa ogrensin diye baskı yapma bn rahat bıraktım altını açtım saldım yani parkeye yaptı kac kez kızmad~m 1 ayda öğrendi zamanında öğrendi maşallah yani çok şükür.
-Reklam-
0 oy
(164 puan) tarafından
Çok erken ben ilk cocugumda öyle bı hata yaptım çok zorlandım  ikinci çocuğumda hiç çiş için acele etmedim 2 yaşını geçince kendi kendine şey yaptı hazır değildir o daha kuru kalması lazım bezinin 
0 oy
(14,194 puan) tarafından
18 aylıktan sonra basla bence uzmanlar öyle diyor 
0 oy
(1,389 puan) tarafından

Cok erken daha benimki 19 aylik olacak aklimin ucundan gecmiyor daha tuvalet:D

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
11 cevap 420 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu