0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Ah su gorusmek zorunda oldugumuz insanlar.. nedrn mecburuz ki? Aman kaynanam kimasin kayinpederim uzulmesin ama esim uzulmesin bu nedir ya. 5 yildir bi bitmedi. Eltimle en basindan beri kedi kopek gbiyiz ikimizde sevmiyrz birbirimizi. Kaynanamda ikili oynuyor onada banada oda samimi biri degil. Kussem olmuyor konsusam sibir kupu olarak donuyorum evime. Yarin mecbur yine ayni ortama giricez. Yalandan millete bn iyiyim ben iyi niyetliyimi oynayacak ben yine iki yuzluluk yapamadgim icin yuzumu asacagim. Bu insanlar neden byle. Kiskancliklari onlari yiyip bitiyor. Bana yapmadgi sey kalmadi bn yine gorusmek zorunda kaliyorum by bylemi olacak hep

8 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Görüşme konusunda bişi diyemem ama aynı ortamda bulununca niye surat asıyorsun tam tersi inadına inadına neşeli ol gülücük saç bırak o çatlasın 
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından

Yooo eşin ailesiyle istediği gibi görüşebilir sen eltine mecbur değilsin valla eşimin ailesinde sevmediğim kim varsa bayram seyranda selamlaşmaktan öteye gitmedim hiç baya baya sevmediğimi belli ettim hep ki benden uzak dursunlar mis gibi başımda ağrımıyo valla dertsiz başıma dert alamam :) 

0 oy
tarafından
Sen neden sürat asiyorsun ki gittiğin yerdeki insanlarla ilgilen gül oyna sana iki yüzlü ol diyen yok canım sen ona yapayım derken oradaki insanlara yapıyorsun suratını asiyorsun elleme ne hali varsa görsün sende kendin başka şeylerle ilgilen gül kahkha at çatlasın 
0 oy
tarafından
Ben inadına gülerim niye surat asıyorsun ki 
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Aileler arası yanyana gelin ama sevmek konuşmak zorunda degilsin eltini görme duyma bilme boşver 
0 oy
tarafından
Ben istemediğim kimse ile görüşmem. Kendi annem bile olsa bana psikolojik olarak huzursuzluk veriyorsa o dakika keserim muhabbeti tanımam kimsyi. Kafam çok rahat tavsiye ederim 
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Çok iyi anlaştığım kiz.kardesimle 1 aydır küsüz ve hiç bisekilde biyerde deng gelmeyiz çok şükür gideceğim yerde varsa gitmem mesela kafam rahat 
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Ben senin yerine olsam daha da gülerim niye eksiğim ne ki surat asıyorum hiç takmam valla 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Anonim59 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 466 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 90 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevily (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,261 soru

24,070,146 cevap

330,604 kullanıcı

...