0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Snjsjdjcjckjfkfkfkfkkfkfkvkvkkv

5 Cevaplar

0 oy
(3,549 puan) tarafından
Söylemek zorunda değilsin haberin yokmş gibi davransan
tarafından
yeniden gösterildi
Sonradan attığında sosyal medyaya ne diycegim arkadaşıma senin haberin yokmuydu diycek öyle daha kötu olucak.  Imkansız benim bilemem en başta olduğunda bilr aradı soyledi
-Reklam-
0 oy
(803 puan) tarafından
Üzülecek durum yok burada Allah vermiş Allah vermemiş yani onun çocuğu olacak diye neden üzülsün 
tarafından
Üzülücek işte hani o 6aydir deniyordu oldu benim de gerçekten kaynanamlarin dediği gibi olmuycak mu soru n mu var diycek
0 oy
(23,403 puan) tarafından
Başka birinin mutluluğu kıskanacak değil herhalde yani öyle olmalı bence üstelik sadece 11 aylık evli iken eğer öyle ise de arkadaşın araya mesafe koyar olur biter 
tarafından
Yook kıskanmaz öyleyse ben bile koyardım canım .. kaynanası falan buna çocuğun olmaz denildi ondan dolayı çok takıyordu. Şimdi o denedi bak oldu diycek şimdi olmuyor benim bak diycek sorun mu var acaba duycek
(23,403 puan) tarafından
Aslında bu kadar kafaya takıyor diye bile olmuyor olabilir aşırı stresten. Zaten o akrabalar kaynanalar olmasa her şey çok daha kolay olacak
tarafından
Zaten stresten 10 gün gecikmesi oldu kizin hamile sandı kendini sonra da rengli oldu
(23,403 puan) tarafından
Ay inşallah tez zamanda Rabbim doldurur kucağını
0 oy
(163,343 puan) tarafından
neden uzulsun kiskanmaz bence
tarafından
Yook kıskanmaz canım üzülür yani benim neden olandı falan o da denedi oldu benim niye olmuyor diye
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bnce direk söyle. Uzulecekse de üzülsün. Söylemezsem bu sefer sen bnden saklasın kiskanacagimi düşündün deyip sana küser.
tarafından
Ayneen ayneen öyle.. ben en başta öyle dedim direk söyleyeyim hani böyle böyle arkadaşımız hamile falan diye sorar o bana zaten birşeyler söylerim artık.. başka çarem yok sanırım.  Eşim bile akıl verdi ama o bile olmaz dedim öyle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,323 soru

24,070,787 cevap

330,644 kullanıcı

...